Τέμπη: Όταν η καρέκλα της Προανακριτικής… καίει!
NewsroomΞαφνική «αναταραχή» προκλήθηκε στη Νέα Δημοκρατία με τη στάση του βουλευτή Καρδίτσας, Γιώργου Κωτσού, ο οποίος - σύμφωνα με πληροφορίες - δεν δείχνει ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τη συμμετοχή του στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Χρήστο Τριαντόπουλο και την τραγωδία των Τεμπών.
Αν και το όνομά του βρισκόταν στη λίστα που διέρρευσε στα ΜΜΕ, ο ίδιος φέρεται να προτιμά να κρατήσει αποστάσεις, πιθανότατα για να αποφύγει το πολιτικό βάρος μιας τόσο «καυτής» υπόθεσης. Με δεδομένο ότι η εκλογική του περιφέρεια γειτνιάζει με τα Τέμπη, η συμμετοχή του στην Επιτροπή θα μπορούσε να τον φέρει σε δύσκολη θέση απέναντι στους πολίτες και κυρίως στους ψηφοφόρους του.
Το ερώτημα τώρα είναι αν το Μέγαρο Μαξίμου θα του αφήσει περιθώριο να «γλιτώσει» ή αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιμείνει στη συμμετοχή του. Οι επόμενες κινήσεις θα δείξουν αν το πολιτικό κόστος είναι μεγαλύτερο από την ανάγκη να κλείσουν τα εσωκομματικά μέτωπα.
- Αντιφάσεις, ερωτήματα και «σκιές» γύρω από το πολύνεκρο ναυάγιο στη Χίο: Τι λένε επιζώντες
- Οι νέες μαρτυρίες για πολύμηνη οσμή στη «Βιολάντα» και ο φόβος για νέα ανάφλεξη
- Τσικνοπέμπτη στο Πικέρμι - «Meat The Stars», ο απόλυτος προορισμός για την Κρεατινή Εβδομάδα
- Πώς μια 28χρονη έφαγε κουτάλι των 17 εκατοστών αντί για γιαούρτι και τι συνέβη στο στομάχι της