Πολιτικό Παρασκήνιο|14.03.2025 06:14
Δύσπιστος, πολύ δύσπιστος ο Πολάκης με πρόσφατη δημοσκόπηση
NewsroomΈνα κοινό έχω με τον Πολάκη, μερικές φορές ξενυχτάω «σκρολάροντας» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γι αυτό και έπεσα πάνω σε σχόλιο που έκανε ο «εκφραστής του μισού ΣΥΡΙΖΑ» σε ανάρτηση συναδέλφου στο facebook.
Ο δημοσιογράφος ανέβασε την δημοσκόπηση της Interview που έδειξε δεύτερο κόμμα την Πλεύση Ελευθερίας. Και ο κρητικός βουλευτής παρενέβη. «Πληρωμένη καταχώρηση για να προκαλέσει και εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ» έγραψε ο Πολάκης, εκτίμησε πως το κόμμα Κωνσταντοπούλου «απλά εισπράττει μέρος της οργής μέχρι να ξεφουσκώσει». Εντάξει, μια δημοσκόπηση από μόνη της δεν σημαίνει πολλά, αλλά ο βουλευτής Χανίων έχει στο παρελθόν πέσει αρκετά έξω στις πολιτικές του εκτιμήσεις.
Διαβάστε ακόμη
- Ακριβό μου καλοκαίρι: Είδος πολυτελείας οι διακοπές στα νησιά αλλά και οι βουτιές στην Αττική - Οι τιμές
- Τα μαθηματικά της κάλπης διαβάζουν στην κυβέρνηση: Η εξίσωση μετά το «μπάσιμο» Τσίπρα και Καρυστιανού
- Η σύγκρουση για τα ηνία της Κεντροαριστεράς
- Θερμοκρασίες πάνω από 40°C και ιστορικά ρεκόρ: Οι επιστήμονες προειδοποιούν για το «Σούπερ Ελ Νίνιο» - Τι είναι, οι επιπτώσεις