Η «γλυκιά» δήλωση Γερουλάνου για την κατσάδα της Μενδώνη
NewsroomΜε κάποια στοργή αντιμετώπισε ο Παύλος Γερουλάνος την Λίνα Μενδώνη για την κατσάδα με φωνές και ιταμό ύφος προς την προϊσταμένη της εφορείας Αρχαιοτήτων στο Άργος.
«Όταν βρίσκεσαι υπό πίεση σαν υπουργός να είναι όλα τέλεια, να μην σου ξεφύγει τίποτα, μπορεί ανθρώπινα να σου φύγει κάτι, μια κουβέντα παραπάνω» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ. Ρώτησα πολύπειρο φίλο μου, που ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά την Χαριλάου Τρικούπη, εάν η «γλυκιά» δήλωση του Γερουλάνου σχετίζεται με το ότι ως υπουργός Πολιτισμού την επανέφερε το 2009 στην θέση της γενικής γραμματέα του υπουργείου. Η απάντησή του ήταν θετική. Αλλά μου είπε και κάτι ακόμα: Πως η «αυστηρότητα» της Μενδώνη δεν είναι ξένη στον Παύλο Γερουλάνο, αφού στο παρελθόν πολλοί είχαν γίνει μάρτυρες παρόμοιας συμπεριφοράς του προς συνεργάτες του.
Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη x-ray του ethnos.gr εδώ
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου