Στο ΠΑΣΟΚ κάνουν πίσω για να πάρουν φόρα
NewsroomΜισό βήμα πίσω βλέπω να κάνουν όλοι στο ΠΑΣΟΚ μετά τον κακό χαμό του περασμένου Σαββατοκύριακου με την παραπομπή της Μπατζελή στο «πειθαρχικό» του κόμματος.
Ο εκπρόσωπος Τύπου, Κώστας Τσουκαλάς, υπερασπίστηκε μεν τον Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά είπε πως «είναι άλλο πράγμα να έχουμε διαφωνίες σε μία στρατηγική, που είναι λογικό σε ένα ζωντανό πολιτικό οργανισμό, και άλλο πράγμα να βγαίνει μία τέτοιου είδους εικόνα προς τον κόσμο». Η ίδια η πρώην υπουργός είπε, δε, πως «με βρίσκει σύμφωνη το ότι η ΕΔΕΚΑΠ θα εξηγήσει τους λόγους που με κάλεσε και εγώ θα εξηγήσω τι είπα ή πώς το είπα».
Έμαθα μάλιστα πως το επιτελείο Δούκα δεν θέλησε να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης με τον Παύλο Γερουλάνο. Κυριάρχησε το αίσθημα επιβίωσης ή βλέπουμε μια νηνεμία πριν την επόμενη μεγάλη καταιγίδα; Με βάση ό,τι ακούω στο παρασκήνιο, ποντάρω στο δεύτερο.
- Ο Τραμπ σε αναζήτηση «στρατηγικής εξόδου» από το Ιράν - Γιατί φουντώνει η ανησυχία στον Λευκό Οίκο
- «Θέλω να φύγω όμορφα»: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο έπειτα από 601 ημέρες αναμονής
- «Δεν σταμάτησαν να κλαίνε»: Συγκινεί η 82χρονη Σοφία Ρωμνάκη που παρέλασε στη Ρόδο για την 25η Μαρτίου
- Η εξαφάνιση της Σέριλ Γκρίμερ: Ο απαγωγέας της οδηγείται στη δικαιοσύνη 56 χρόνια μετά