Στο ΠΑΣΟΚ κάνουν πίσω για να πάρουν φόρα
NewsroomΜισό βήμα πίσω βλέπω να κάνουν όλοι στο ΠΑΣΟΚ μετά τον κακό χαμό του περασμένου Σαββατοκύριακου με την παραπομπή της Μπατζελή στο «πειθαρχικό» του κόμματος.
Ο εκπρόσωπος Τύπου, Κώστας Τσουκαλάς, υπερασπίστηκε μεν τον Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά είπε πως «είναι άλλο πράγμα να έχουμε διαφωνίες σε μία στρατηγική, που είναι λογικό σε ένα ζωντανό πολιτικό οργανισμό, και άλλο πράγμα να βγαίνει μία τέτοιου είδους εικόνα προς τον κόσμο». Η ίδια η πρώην υπουργός είπε, δε, πως «με βρίσκει σύμφωνη το ότι η ΕΔΕΚΑΠ θα εξηγήσει τους λόγους που με κάλεσε και εγώ θα εξηγήσω τι είπα ή πώς το είπα».
Έμαθα μάλιστα πως το επιτελείο Δούκα δεν θέλησε να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης με τον Παύλο Γερουλάνο. Κυριάρχησε το αίσθημα επιβίωσης ή βλέπουμε μια νηνεμία πριν την επόμενη μεγάλη καταιγίδα; Με βάση ό,τι ακούω στο παρασκήνιο, ποντάρω στο δεύτερο.
- «Μου ζήτησαν 12.000 ευρώ για δωρεάν φάρμακα»: Σοκάρουν οι καταγγελίες για την κλινική στη Θεσσαλονίκη
- Νέο σκάνδαλο με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις στην Ελλάδα: «Μαϊμού» βιολογικά και κοπάδια «φαντάσματα»
- Γιγαντιαία απάτη στην ΕΕ: Πουλούσαν ανακατασκευασμένα κινητά για καινούργια - Ζημιά πάνω από 300 εκατ. ευρώ
- AI vs IKEA: Τι έγινε όταν έβαλαν την Τεχνητή Νοημοσύνη να συναρμολογήσει τα έπιπλα που κανείς μας δεν μπορεί;