Πολιτικό Παρασκήνιο|24.07.2025 15:18
Φήμες για «πωλητήριο» στη συχνότητα της ΕΡΤ2
NewsroomΚυκλοφορεί πολύ έντονα πως η κυβέρνηση έχει βάλει μπρος την κατάργηση της ΕΡΤ2 και πως σχεδιάζει να πουλήσει το δικαίωμα χρήσης της συχνότητας σε ιδιώτες επενδυτές. Λέγεται μάλιστα πως έχουν γίνει ήδη κρούσεις σε ιδιοκτήτες τοπικών τηλεοπτικών σταθμών, αλλά δεν έχει υπάρξει θετική ανταπόκριση.
Το ζήτημα είναι βέβαια νομικά περίπλοκο, ωστόσο οι διοικήσεις της ΕΡΤ εδώ και χρόνια έχουν δείξει πως αντιμετωπίζουν την ΕΡΤ2 ως «παραπαίδι», αφού πλέον αναμεταδίδει σχεδόν αποκλειστικά υλικό από το αρχείο της ΕΡΤ. Το ενημερωτικό προϊόν έχει μεταφερθεί στην ERTNews, ενώ και η ΕΡΤ1 σχεδιάζεται να έχει από την προσεχή σεζόν μόνον κάποια δελτία ειδήσεων.
Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη x-ray
Διαβάστε ακόμη
- Ακριβό μου καλοκαίρι: Είδος πολυτελείας οι διακοπές στα νησιά αλλά και οι βουτιές στην Αττική - Οι τιμές
- Τα μαθηματικά της κάλπης διαβάζουν στην κυβέρνηση: Η εξίσωση μετά το «μπάσιμο» Τσίπρα και Καρυστιανού
- Η σύγκρουση για τα ηνία της Κεντροαριστεράς
- Θερμοκρασίες πάνω από 40°C και ιστορικά ρεκόρ: Οι επιστήμονες προειδοποιούν για το «Σούπερ Ελ Νίνιο» - Τι είναι, οι επιπτώσεις