Ο διαδικτυακός «σκοτωμός» του Σκέρτσου με γνωστή δημοσιογράφο και το καρφί για υπουργό
Το χοντρό «καρφί» του Σκέρτσου και ο εμφύλιος ανάμεσα στο Μαξίμου και υπουργό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έμεινα με το στόμα ανοικτό όταν διάβασα τον «σκοτωμό» που είχε στα social media η δημοσιογράφος και επικοινωνιολόγος Μαριάννα Πυργιώτη με τον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο.
Ο τελευταίος έκανε χτες μια ανάρτηση με την οποία επαναλάμβανε την κυβερνητική θέση για τα όσα έγιναν στη Σύρο, στην οποία έλεγε μεταξύ άλλων πως «ευθύνη και υποχρέωση της πολιτείας είναι να εφαρμόζει την αντιρατσιστική νομοθεσία και αυτό ακριβώς θα πράξει».
Η Μαριάννα Πυργιώτη, που είναι γνωστό ότι έχει οικογενειακούς δεσμούς με το Ισραήλ, σχολίασε χιουμοριστικά και δηκτικά, «πολύ σωστά! Μόλις κυβερνήσετε να τα εφαρμόσετε!». Τι τό 'θελε; Ο Άκης Σκέρτσος της επιτέθηκε με πρωτοφανή σφοδρότητα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αυτές τις εξυπνάδες εκεί που σας παίρνει και σας πληρώνουν για να τις λέτε ως σύμβουλο μελών αυτής της κυβέρνησης. Το θράσος περισσεύει τελικά...».
Η δημοσιογράφος απάντησε, «όπως νομίζετε και όπως αντιλαμβάνεστε τον ρόλο ενός εκάστου», με τον Σκέρτσο να μην το μαζεύει. «Ένας επαγγελματίας της επικοινωνίας όπως εσείς που συμβουλεύει μέλη της κυβέρνησης με κρίσιμο ρόλο δεν πουλάει ταυτόχρονα φτηνό πνεύμα στα social. Σοβαρευτείτε επιτέλους και αντιληφθείτε το δικό σας ρόλο. Είστε πολύ πιο διάφανη από όσο νομίζετε αλλά όχι όσο διαφανής θα έπρεπε» αντάπντησε ο υπουργός Επικρατείας.
Όπως καταλαβαίνετε, το «καρφί» για την απασχόληση της Πυργιώτη ήταν πολύ χοντρό. Και δείχνει πως μέσα στην κυβέρνηση υπάρχει εμφύλιος ανάμεσα στο Μαξίμου και έναν υπουργό...
Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη x-ray
Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: Το δραματικό SOS και οι θεωρίες για τα αίτια της τραγωδίας - Το χτύπημα της μοίρας για την Ελληνίδα αεροσυνοδό
«Δεν υπάρχει άλλη επιλογή»: Επιμένουν οι αγρότες σε κινητοποιήσεις και μετά τις γιορτές
Τα Χριστούγεννα επέστρεψαν στη Βηθλεέμ: Πιστοί από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην παρέλαση έπειτα από δυο χρόνια πολέμου
Πώς να μην πάρετε βάρος στις γιορτές: 5 tips να το αποφύγετε και να εξοικονομήσετε χρήματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



