Ο Πλεύρης καταπίνει τις golden visa και διυλίζει τους μετανάστες
NewsroomΟ υπουργός Μετανάστευσης προκάλεσε τον Χάρη Δούκα να τοποθετηθεί, χρησιμοποιώντας το ακροδεξιό σχήμα πως «ξένοι τρώνε λεφτά των Ελλήνων και Ευρωπαίων φορολογουμένων».
Η στήλη του ethnos.gr, X-RAY, έψαξε λίγο τι συμβαίνει και έπεσε σε μια ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου από τη Νέα Αριστερά: «Πόσα διαμερίσματα όμως είναι αυτή τη στιγμή σε πρόγραμμα επιδότησης για πρόσφυγες; Σε όλη την Αττική είναι μόλις 165 διαμερίσματα. Το λέμε ξανά, το 165 αφορά το σύνολο της Περιφέρειας Αττικής» έγραψε ο βουλευτής.
Μιλάμε για ελάχιστα διαμερίσματα, την ώρα που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεις σπίτι στην Αθήνα για ενοικίαση, όχι λόγω των προσφύγων, αλλά επειδή 20.000 ακίνητα έχουν δοθεί σε ζάμπλουτους ξένους με τις golden visa (που αρέσουν περισσότερο στον Πλεύρη), 16.000 ακίνητα μισθώνονται βραχυχρόνια μέσω πλατφορμών, ενώ τα κλειστά ακίνητα υπολογίζονται σε πάνω από μισό εκατομμύριο στην Αττική.
Διαβάστε περισσότερα παρασκήνια στο x-ray
- Τα συγκλονιστικά σημειώματα των 200 στην Καισαριανή - «Πατερούλη, πάω για εκτέλεση, να 'σαι περήφανος για το μονάκριβο γιο σου»
- Τέμπη: Άμεσες εκταφές 9 σορών ζητά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας - «Κοροϊδία» καταγγέλλει η Καρυστιανού
- Στον κύκλο του Έπσταϊν και η Ναόμι Κάμπελ - Ο ρόλος της στη «στρατολόγηση» κοριτσιών
- Ρόμπερτ Ντιβάλ: Πέθανε ο θρυλικός ηθοποιός σε ηλικία 95 ετών