Πρωτάθλημα Αργεντινής: Χαμένη ευκαιρία για Κολόν, επιστροφή Γκαρέκα στη Βελέζ με ισοπαλία - Highlights

Newsroom

Ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής - Liga Profesional με δύο ισοπαλίες. Η Κολόν Σάντα Φε με τη Νιούελς Ολντ Μπόις έμειναν στο 1-1 σε ένα ματς που μεταδόθηκε απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN αλλά και μέσω του ethnos.gr, ενώ με το ίδιο σκορ έληξε και το παιχνίδι της Βελέζ Σάρσφιλντ με την Πλατένσε (1-1).

Η Κολόν άνοιξε το σκορ στο 16' με ωραία κεφαλιά του Ιμπάνιες αλλά η Νιούελς ισοφάρισε στο 69' με νέα κεφαλιά του Ρεκάλδε. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα στο 73' ΄καθώς κέρδισαν πέναλτι. Ο Μπενίτες ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Όγιος απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στην επαναφορά και πάλι ο Μπενίτες αστόχησε στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ. Η Κολόν έμεινε για ακόμα ένα ματς δίχως νίκη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο άλλο ματς η Βελέζ -στην επιστροφή του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού του Περού, Ρικάρντο Γκαρέκα στον πάγκο της ομάδας έπειτα από μια δεκαετία- άνοιξε το σκορ στο 42' με τον Οσόριο αλλά η Πλατένσε ισοφάρισε στο 62' με τον Κάστρο. 

Με το πέρας της 7ης αγωνιστικής στην κορυφή βρίσκεται η Σαν Λορέντσο με 16 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η Ρίβερ Πλέιτ με 15. Η Μπόκα Τζούνιορς έχει χάσει έδαφος καθώς βρίσκεται στο -5 απ' την κορυφή.

Βαθμολογία

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πρωτάθλημα Αργεντινήςειδήσεις τώρα