Πρωτάθλημα Αργεντινής: Η δράση επιστρέφει με δυνατά ματς - Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της υβριδικής του OPEN

Newsroom

Μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες η δράση ξαναρχίζει στα εθνικά πρωταθλήματα. Η συναρπαστική Liga Profesional της Αργεντινής επιστρέφει και το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Η αυλαία της 9ης αγωνιστικής ανοίγει τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/3, 02.00) με την αναμέτρηση της Ντεφένσα Χουστίσια με τη Βελές Σάρσφιλντ που θα μεταδοθεί live απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN αλλά και μέσω του ethnos.gr.

Αμέσως μετά (03.30) ακολουθεί το ματς της Αρχεντίνος Τζούνιορς με τη Γοδόι Κρούζ, ενώ τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/4) έπονται άλλα τρία άκρως ενδιαφέροντα ματς. Στη μία μετά τα μεσάνυχτα η Εστουδιάντες φιλοξενεί τη Νιούελς Ολντ Μπόις και την ίδια ώρα η Ροζάριο Σεντράλ παίζει με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Στις 03.30 η προπορευόμενη Ρίβερ Πλέιτ θα αναμετρηθεί στο Μονουμεντάλ με την Ουνιόν Σάντα Φε σε ένα ματς που θα μεταδοθεί live απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και απ' το ethnos.gr.

Το βράδυ του Σαββάτου στις 21.30 η Μπαράκας Σεντράλ θα φιλοξενήσει την Μπόκα Τζούνιορς και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορέσουν να απολαύσουν την αναμέτρηση ζωντανά απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και απ' το ethnos.gr, όπου επίσης στη μία τα ξημερώματα της Κυριακής (2/4) θα μεταδοθεί live το ντέρμπι της Σαν Λορέντσο με την Ιντεπεντιέντε.

Θα ακολουθήσουν στις 03.30 οι αγώνες Ρασίνγκ Κλουμπ - Ουρακάν και Τίγκρε - Λανούς, ενώ το βράδυ της Κυριακής (22.30) το πρόγραμμα περιλαμβάνει το ματς Ινστιτούτο - Ταγιέρες. Η Κολόν Σάντα Φε παίζει με την Ατλέτικο Τουκουμάν τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/4, 01.00), όπως και η Μπάνφιλντ με την Πλατένσε (3/4, 03.30). 

Η αυλαία κλείνει τα ξημερώματα της Τρίτης (4/4) με τα ματς Μπελγράνο - Σαρμιέντο (02.00) και Σεντράλ Κόρδομπα - Αρσεναλ Σαραντί (03.30).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑργεντινήΜπόκα Τζούνιορςειδήσεις τώραπρωτάθλημα ΑργεντινήςΡίβερ Πλέιτ