Πρωτάθλημα Αργεντινής: Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής και οι μεταδόσεις απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr

Newsroom

Με άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια συνεχίζεται η μάχη στο πρωτάθλημα Αργεντινής - Liga Profesional. Η αυλαία της 10ης αγωνιστικής ανοίγει τα ξημερώματα του Σαββάτου 8/4 με τέσσερις αναμετρήσεις. Στη μία μετά τα μεσάνυχτα η Λανούς υποδέχεται την Άρσεναλ Σαραντί, ενώ την ίδια ώρα η Πλατένσε φιλοξενεί την Ινστιτούτο. Στις 03.30 ακολουθούν τα ματς της Βελέζ Σάρσφιλντ με την Μπάνφιλντ και της Τάγιερες με την Μπαράκας Σεντράλ.

Το βράδυ του Σαββάτου το μενού ανοίγει με το ματς της Σαρμιέντο με την Αρχεντίνος Τζούνιορς στις 21.30, ενώ τα μεσάνυχτα (00.00) παίζουν η Χιμνάσια Λα Πλάτα με τη Ρασίνγκ Κλουμπ και η Ουνιόν Σάντα Φε με την Μπελγράνο. Στις 02.30 τα ξημερώματα της Κυριακής 9/4 αγωνίζονται η Ατλέτικο Τουκουμάν με τη Σαν Λορέντσο σε ένα ματς που θα μεταδοθεί live απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr. Επίσης την ίδια ώρα παίζουν και η Ντεφένσα Χουστίσια με την Σεντράλ Κόρδομπα.

Την Κυριακή στις 20.00 η Γοδόι Κρουζ υποδέχεται την Τίγκρε και η Ιντεπεντιέντε την Εστουδιάντες, ενώ στις 22.30 η Νιουελς Ολντ Μπόις παίζει εντός έδρας με τη Ροζάριο Σεντράλ στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης. Τη... μάχη του Ροζάριο θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε live απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr.

Οι σπουδαίες μεταδόσεις συνεχίζονται τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας (10/4) αρχικά στη 01.00 με το παιχνίδι Ουρακάν - Ρίβερ Πλέιτ και εν συνεχεία στις 03.30 με το ματς Μπόκα Τζούνιορς - Κολόν Σάντα Φε. Τα δύο ματς των δύο μεγαλύτερων ομάδων της Αργεντινής θα μεταδοθούν επίσης live απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr.

Ρίβερ ΠλέιτΜπόκα ΤζούνιορςΣαν ΛορέντζοΑργεντινήειδήσεις τώραπρωτάθλημα Αργεντινής