Πρωτάθλημα Αργεντινής: Κι άλλη γκέλα για την Μπόκα Τζούνιορς - Δραματική νίκη της Σαν Λορέντσο - Γκολάρα Βεχέτι

Newsroom

Η 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Αργεντινής - Liga Profesional, που μεταδίδεται live από την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr, συνεχίστηκε με νέα απώλεια βαθμών της Μπόκα Τζούνιορς. Αυτή τη φορά οι Xeinezes κόλλησαν στην ισοπαλία (2-2) με τη Ροζάριο Σεντράλ εκτός έδρας και έμειναν δίχως νίκη για τέταρτη σερί αγωνιστική βυθισμένοι στη 17η θέση.

Η Ροζάριο άνοιξε το σκορ στο 25' με τον Τζιακόνε, η Μπόκα ισοφάρισε στο 64' με τον Παγέρο αλλά αμέσως μετά στο 69' ξανά οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Βελίζ για το 2-1. Τελικά η Μπόκα έσωσε τον βαθμό με δραματικό τρόπο καθώς ισοφάρισε με τον Βιχάλ στο 100ό λεπτό για το τελικό 2-2.

Μια δραματική νίκη με γκολ στο 93' πανηγύρισε η Σαν Λορέντσο που επικράτησε 1-0 της Πλατένσε. Οι Santos νίκησαν χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Κολομβιανός Ράφαελ Πέρες στις καθυστερήσεις παραμένοντας στη δεύτερη θέση και σε τροχιά κορυφής.

Η Μπελγράνο κέρδισε 1-0 τη Νιούελς Ολντ Μπόις χάρη σε ένα καταπληκτικό γκολ του Βεχέτι στο 42' της αναμέτρησης, ενώ η Γοδόι Κρουζ πέρασε νικηφόρα απ' την έδρα της Σεντράλ Κόρδομπα με 2-0 χάρη στα γκολ του Αγιέντε στο 54' και του Φερνάντες στο 88'.

Ροζάριο Σεντράλ - Μπόκα Τζούνιορς 2-2

Σαν Λορέντσο - Πλατένσε 1-0

Μπελγράνο - Νιούελς 1-0

Σεντράλ Κόρδομπα - Γοδόι Κρουζ 0-2

Σαν ΛορέντζοΜπόκα Τζούνιορςπρωτάθλημα Αργεντινήςειδήσεις τώρα