Πρωτάθλημα Αργεντινής: Έβγαλε αντίδραση η Μπόκα Τζούνιορς, έχασε ευκαιρία να πλησιάσει τη Ρίβερ η Σαν Λορέντσο

Newsroom

Η Μπόκα Τζούνιορς έβγαλε αντίδραση έπειτα από πολλά στραβοπατήματα και χαμογέλασε στο πρωτάθλημα Αργεντινής - Liga Profesional που μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr. Οι Xeinezes επικράτησαν 3-1 της Ράσινγκ Κλουμπ σε ένα επεισοδιακό ματς που είχε και δύο κόκκινες (μία από κάθε ομάδα στο 61').

Ο Παγέρο στο 3' και ο Γκ. Φερνάντες στο 6' έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην Μπόκα. Η Ράσινγκ μείωσε στο 69' με τον Ρενιέρο αλλά οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 με τον Μερεντιέλ στο 90'. Από εκεί και πέρα, 

Από εκεί και πέρα, η Σαν Λορέντσο γκέλαρε ξανά, αυτή τη φορά στην έδρα της Βελέζ Σάρσφιλντ με 0-0 και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών που είχε κι η Ρίβερ Πλέιτ προκειμένου να πλησιάσει στην κορυφή. Ισόπαλο δίχως γκολ (0-0) έληξε και το ματς της Μπάνφιλντ με την Μπαράκας Σεντράλ, ενώ δεν είχε νικητή και το παιχνίδι της Χιμνάσια Λα Πλάτα με την Τίγκρε που έληξε ισόπαλο 1-1. Ο Μαμίνι έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 44' αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με δραματικό τρόπο στο 95' με τον Ρετεγκούι, ο οποίος έφτασε τα εννέα γκολ κι είναι ο πρώτος σκόρερ στη Λίγκα.

Τέλος νικηφόρα πέρασε απ' την έδρα της Ινστιτούτο η Σεντράλ Κόρδομπα. Το 0-2 διαμόρφωσαν τα γκολ του Γκάμπα στο 58' και του Μπεσόσι στο 93΄'.

Βελέζ - Σαν Λορέντσο 0-0

Χιμνάσια Λα Πλάτα  - Τίγκρε 1-1

Μπάνφιλντ - Μπαράκας Σεντράλ 0-0

Ινστιτούτο - Σεντράλ Κόρδομπα 0-2

Μπόκα Τζούνιορς - Ράσινγκ Κλουμπ 3-1

πρωτάθλημα ΑργεντινήςΜπόκα ΤζούνιορςΣαν Λορέντζοειδήσεις τώρα