Πρωτάθλημα Αργεντινής: Εντυπωσιακή η Ροζάριο Σεντράλ με 4άρα - Έσπασαν καρδιές στο Τίγκρε - Νιούελς - Highlights

Newsroom

Οι προβολείς εύλογα έπεσαν στο επεισοδιακό Superclasico της Ρίβερ Πλέιτ με την Μπόκα Τζούνιορς που βρήκε νικητές του Millonarios και μεταδόθηκε αποκλειστικά απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr, όμως η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής - Liga Profesional είχε κι άλλα ενδιαφέροντα ματς. 

Η Ροζάριο Σεντράλ έκανε πάρτι στην έδρα της διαλύοντας την Πλατένσε με 4-0. Η Canalla ήταν σαρωτική καθώς άνοιξε το σκορ στο 12' με τον Μαλκόρα, ενώ πέτυχε το 2-0 στο 20' με τον Χάμιντον Καμπάζ. Στο 66' ο Βελίζ σκόραρε για τρίτη φορά και στο 90+3' ο Ο'Κόνορ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Ροζάριο επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα απ' την Ταγιέρες και επανήλθε σε τροχιά για το Copa Libertadores.

Αγχώθηκε λίγο αλλά τα κατάφερε και η Εστουδιάντες που επικράτησε 2-0 της Βελέζ. Στο 59' και στο 90+1' ο Μπενεντέτι με δύο γκολ οδήγησε στη νίκη την Pincha που παρέμεινε αήττητη για έβδομη σερί αγωνιστική και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Νικητή δεν είχε το ματς της Τίγκρε με τη Νιούελς Ολντ Μπόις αλλά είχε γκολ, σασπένς και αρκετή δράση. Η Νιούελς προηγήθηκε μόλις στο 2' με τον Αγκίρε αλλά η Τίγκρε στο 14' είχε κάνει την ολική ανατροπή με τα τέρματα του Κολίδιο στο 7' και του Λουσιάτσι στο 14'. Τελικά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 87' με τον Φερέιρα, ενώ στο 95' αποβλήθηκε και ο Μοσκέρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ροζάριο Σεντράλ - Πλατένσε 4-0

Τίγκρε - Νιούελς Ολντ Μπόις 2-2

Εστουδιάντες - Βελέζ 2-0

ειδήσεις τώραπρωτάθλημα Αργεντινής