Πρωτάθλημα Αργεντινής: Ανεβαίνει η Μπόκα Τζούνιορς που πέτυχε δεύτερη σερί νίκη - Highlights

Newsroom

Έστω και με δραματικό τρόπο η Μπόκα Τζούνιορς νίκησε εκτός έδρας την Αρχεντίνος Τζούνιορς και βελτίωσε σημαντικά τη θέση της στη βαθμολογία του πρωταθλήματος Αργεντινής που μεταδίδεται αποκλειστικά απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN.

Οι Xeinezes χρειάστηκαν ένα γκολ του Μιγκέλ Μερεντιέλ στο 89' για να φτάσουν στη νίκη με 1-0. Ήταν οι δεύτερη σερί επικράτηση για την Μπόκα μετά την ήττα στο ντέρμπι απ' τη Ρίβερ Πλέιτ.

Σημαντική νίκη πέτυχε και η Ροζάριο Σεντράλ που επικράτησε 2-1 της Ντεφένσα. Μολονότι οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10' με τον Μπογαρίν, η Ροζάριο ισοφάρισε άμεσα (13') με τον Κιντάνα, ενώ πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 55' με τον Μαλκόρα.

Ένα πολύτιμο τρίποντο πήρε η Εστουδιάντες που νίκησε με 1-0 την Μπάνφιλντ. Το χρυσό γκολ για την Pincha πέτυχε στο 52' ο Γοδόι, ο οποίος βοήθησε την ομάδα του να ανέβει στην τρίτη θέση και στο -6 απ' την προπορευόμενη Ρίβερ που έχει ένα ματς λιγότερο.

Χρειάστηκε να περάσουν δέκα αγωνιστικές από την προηγούμενη νίκη της Ουνιόν Σάντα Φε. Οι Rojiblancos είχαν νικήσει για τελευταία φορά στις αρχές Μαρτίου και τα κατάφεραν ξανά έπειτα από αρκετές εβδομάδες. Στο 87' 'ο Ρολδάν πέτυχε το νικητήριο γολ επί της Σεντράλ Κόρδομπα.

Ροζάριο Σεντράλ - Ντεφένσα 2-1

Αρχεντίνος Τζούνιορς - Μπόκα Τζούνιορς 0-1

Σεντράλ Κόρδομπα - Ουνιόν Σάντα Φε 0-1

Εστουδιάντες - Μπάνφιλντ 1-0

Μπόκα Τζούνιορςειδήσεις τώραπρωτάθλημα Αργεντινής