Πρωτάθλημα Αργεντινής: Τρίτη σερί νίκη για την Μπόκα Τζούνιορς με «δώρο» του αντίπαλου τερματοφύλακα!

Newsroom

Χωρίς να εντυπωσιάζει και με όπλο της την καλή άμυνα, η Μπόκα Τζούνιορς συνεχίζει την ανοδική πορεία της στο πρωτάθλημα Αργεντινής που μεταδίδεται ζωντανά απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr.

Οι Xeinezes επικράτησαν 1-0 της Τίγκρε στο Μπομπονέρα, πανηγύρισαν την τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα δίχως να έχουν δεχτεί γκολ και βελτίωσαν σημαντικά τη θέση τους (9η) στη βαθμολογία. Το νικητήριο γκολ για την Μπόκα πέτυχε μόλις στο 13' ο Μερεντιέλ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μαρινέλι που έχασε την μπάλα μέσα απ' τα χέρια του.

Από εκεί και πέρα, η Νιούελς Ολντ Μπόις επικράτησε 2-0 της Γοδόι Κρουζ με τα γκολ του Ρεκάλδε στο 25' με πέναλτι και του Μοσκέρα στο 93', ενώ με 1-0 νίκησε και η Ταγιέρες Κόρδομπα την Αρχεντίνος με το γκολ του Σόσα στο 59'. Δίχως νικητή έληξε το ματς της Ντεφένσα με τη Ράσινγκ Κλουμπ (1-1) με τα τέρματα των Αλάνις (38') και Μορένο 66'.

Oι τηλεοπτικές μεταδόσεις της υβριδικής τηλεόρασης του OPEN συνεχίζονται τα ξεημερώματα της Τρίτης (30/5, 03.30) με το σημαντικό ματς της Βέλεζ με τη Ρίβερ Πλέιτ.

Ντεφένσα - Ράσινγκ Κλουμπ 1-1

Μπόκα Τζούνιορς - Τίγκρε 1-0

Νιούελς Ολντ Μπόις - Γοδόι Κρουζ 2-0

ειδήσεις τώραπρωτάθλημα ΑργεντινήςΜπόκα Τζούνιορς