Αθλητισμός|17.04.2020 13:22

Παύλος Γιαννακόπουλος: Ο Παναθηναϊκός μου - Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ της ΚΑΕ

Newsroom

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε κάτι περισσότερο από αθλητικός παράγοντας και άφησε το στίγμα του επί δεκαετίες στην επιχειρηματικότητα, στον αθλητισμό και στον Παναθηναϊκό. Στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό που πάντοτε έδινε όλο του του είναι για να κρατάει την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο. «Παύλος Γιαννακόπουλος: Ο Παναθηναϊκός μου» τιτλοφορείται το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ που δημιούργησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και έδωσε στη διάθεση του κοινού το πρωί της Μ. Παρασκευής (17/4).

Πρόκειται για ένα καθηλωτικό ντοκιμαντέρ διάρκειας μιας ώρας για τη ζωή του ιστορικού διοικητικού ηγέτη του «τριφυλλιού», που αγαπήθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού αλλά κέρδισε και τον σεβασμό όλων των αντιπάλων. Σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού -και όχι μόνο- που έζησαν από κοντά την πορεία του, μίλησαν για τον σπουδαίο παράγοντα αλλά και τον μεγάλο άνθρωπο Παύλο Γιαννακόπουλο. 

Μεταξύ όσων μιλούν και αφηγούνται ιστορίες για τον Παύλο Γιαννακόπουλο είναι ο γιος του Δημήτρης Γιαννακόπουλος αλλά και οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Δημήτρης Ιτούδης, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Μάνος Παπαδόπουλος, Ντομινίκ Ουίλκινς, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Σιμόν Μιζράχι, Τζόρντι Μπερτομέου.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ για μία από τις μεγαλύτερες διοικητικές προσωπικότητες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

μπάσκετΠαναθηναϊκόςΠαύλος Γιαννακόπουλος