Αθλητισμός|19.04.2020 11:36

Μαραντόνα: Πέντε Αργεντινοί κι ένας Βραζιλιάνος τον έκαναν να ερωτευτεί το ποδόσφαιρο!

Newsroom

Πόσους και πόσους δεν έκανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο. Μια ολόκληρη γενιά μεγάλωσε με τον Ντιεγκίτο να... μαγεύει στην μπάλα και να εκστασιάζει τα πλήθη. Κι ο ίδιος όμως, προτού γίνει... καθοδηγητής, ερωτεύτηκε το παιχνίδι βλέποντας τους παιδικούς του ήρωες ή παίκτες που τον ενέπνευσαν. Ο θρυλικός Αργεντινός άσος αποδέχθηκε το challenge του σπουδαίου στράικερ της Λίβερπουλ Ιαν Ρας κι αποκάλυψε τους έξι παίκτες που τον έκαναν να αγαπήσει το ποδόσφαιρο ακόμη περισσότερο.

Και στη λίστα του δεν συμπεριλαμβάνονται μόνο Αργεντινοί παίκτες αλλά κι ένας Βραζιλιάνος. Ο λόγος για τον θρυλικό άσο της Σελεσάο Ρομπέρτο Ριβελίνο. Ακόμη στη λίστα του Ντιέγκο βρίσκεται ο μεγάλος άσος της Ιντεπεντιέντε, Ρικάρντο Μποτσίνι, ο μέσος Μπέτο Αλόνσο και ο στόπερ Ντανιέλ Πασαρέλα της Ρίβερ Πλέιτ, ο Ανχελ Κλεμέντε Ρόκας και o Οσκαρ Πιανέτι της Μπόκα Τζούνιορς.

Μάλιστα ο Ντιέγκο στη συνέχεια προκάλεσε να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις ο Μποτσίνι, ο Κλαούντιο Κανίγια αλλά και ο Οσκαρ Ρουγκέρι.

Ντιέγκο Μαραντόναποδόσφαιρο