Αθλητισμός|26.10.2018 09:26

ΠΑΟ: Ο Αβραάµ Γκραντ πιάνει δουλειά-Ρίχνει λεφτά ο Παϊρότζ!

Κώστας Γουλής

Ο Ισραηλινός, άλλοτε τεχνικός της Τσέλσι, αναµένεται στην Αθήνα την επόµενη Παρασκευή (2/11), προκειµένου να αναλάβει καθήκοντα εκτελεστικού διευθυντή (CEO) στο «τριφύλλι». Την εποµένη µάλιστα προγραµµατίζει να βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το ντέρµπι Παναθηναϊκού - ΑΕΚ, ενώ είναι πιθανό να παρίσταται και ο γιος του Παϊρότζ, Πιτ.

Κατά την παραµονή του στην Ελλάδα, ο Γκραντ θα έχει την πρώτη διευρυµένη σύσκεψη µε τους Νίκο Νταµπίζα και Κώστα Κωνστάντο, οι οποίοι θα είναι οι άµεσοι συνεργάτες του στον Παναθηναϊκό. Ειδικά ο δεύτερος, που προσελήφθη µε τις... ευλογίες και της οικογένειας Πιεµπονγκσάντ, θα τον αντικαθιστά στον διοικητικό-εκτελεστικό ρόλο του, όταν θα βρίσκεται εκτός Ελλάδος.

Το πλάνο του Ισραηλινού είναι να έρχεται στην Αθήνα µίνιµουµ δύο φορές τον µήνα (για 4-5 ηµέρες), προκειµένου να λαµβάνονται όλες οι κεντρικές αποφάσεις στα οργανωτικά ζητήµατα του ποδοσφαιρικού τµήµατος. Τους πρώτες µήνες, δε, της παρουσίας του στην οµάδα ο Γκραντ σκοπεύει να δώσει βάρος στην περαιτέρω ενίσχυση της Ακαδηµίας και του σκάουτινγκ, τόσο µε προσλήψεις νέων προσώπων όσο και µε συνεργασίες σε «ατζέντες» σκάουτινγκ άλλων ευρωπαϊκών οµάδων, όπου έχουν «περάσµατα» ο Ισραηλινός και οι σύνδεσµοί του. Και από εκεί και πέρα θα αρχίσει η πρώτη προεργασία για τις επόµενες µεταγραφικές περιόδους και πολύ περισσότερο για την καλοκαιρινή, όπου ο Παναθηναϊκός (εφόσον είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του) δεν θα έχει πλέον τον βραχνά των περιορισµών.

Ηρθαν τα χρήµατα!

Σε ό,τι αφορά τα οικονοµικά, ο Αλαφούζος ενηµέρωσε χθες τους συνεργάτες του πως έχει πλέον στον λογαριασµό του το 1 εκατ. € του Παϊρότζ και ότι θα βάλει κι ο ίδιος άλλο 1,1 εκατ. € έως την Τετάρτη, για να καλυφθούν οι άµεσες υποχρεώσεις. Ξεκινώντας από την καταβολή στους λογαριασµούς των παικτών της δόσης Σεπτεµβρίου.

Τέλος, κάκωση στον επιχείλιο χόνδρο του δεξιού ώµου υπέστη ο Κώστας Κότσαρης. Θα µείνει εκτός 10 µέρες και οι «πράσινοι» θα πάνε στο ντέρµπι της Τούµπας µε δεύτερο γκολκίπερ τον 20χρονο Βασίλη Ξενόπουλο.

ΠαναθηναϊκόςΠαϊρότζ Πιεµπονγκσάντ