Τσέφεριν: «Το ποδόσφαιρο θα βγει από την κρίση»
NewsroomΑισιόδοξος για την επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου παρουσιάστηκε στο μήνυμα του ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν με αφορμή τον εορτασμό της εκατονταετίας της ομοσπονδίας της πατρίδας του, της Σλοβενίας.
«Ο κορονοϊός είναι τρομερό πράγμα, αλλά θα βγούμε από την κρίση», τόνισε επισημαίνοντας πως παρά το γεγονός πως το ποδόσφαιρο υποφέρει, θα καταφέρει να επιστρέψει με περισσότερη δύναμη.
«Τα πράγματα δυσκολεύουν σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, αλλά λείπει το ποδόσφαιρο στην προσπάθεια να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση. Το ποδόσφαιρο μεταδίδει θετική διάθεση και χαρά στον κόσμο. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι αυτή η πανδημία θα τελειώσει το αγαπημένο μας άθλημα. Θα πάρει το χρόνο του, αλλά οι οπαδοί θα επιστρέψουν στα γήπεδα με το ίδιο πάθος και τα συναισθήματα», υποστήριξε ο πρόεδρος της UEFA.
- Το Ιράν κομμένο στα δύο: Από τα «πάρτι» στα συντρίμμια φυλακών, στα μοιρολόγια για τον Χαμενεΐ
- Τι συμβαίνει με το δημοψήφισμα για ΔΕΘ: «Συνεχίζεται η διαδικασία» λέει ο δήμος - «Παρανομεί» απαντά οργανωτική επιτροπή
- Τα λουκέτα στα ΕΛΤΑ, τα πρακτορεία, ο ξυλοδαρμός εργαζόμενου στο Παγκράτι και οι καταγγελίες για αποτυχημένο σχεδιασμό
- ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε σύσσωμο το Επιστημονικό Συμβούλιο - Όλο το παρασκήνιο