Αθλητισμός|02.05.2020 19:02

Παναθηναϊκός: Στα 4,2 εκατ. ευρώ έκλεισε η πιο πρόσφατη ΑΜΚ

Newsroom

Στα 4.2 εκατ. ευρώ ολοκληρώθηκε η πιο πρόσφατη ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έναντι του ποσού των 5.000.010,00 ευρώ που είχε αρχικά ανοίξει στις 13 Γενάρη και ήταν τετράμηνης διάρκειας (τυπικά ολοκληρώνεται στις 12 Μαϊου). 

Με αυτόν τον τρόπο ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει τις απαιτούμενες ενέσεις ρευστότητες προκειμένου να διατηρηθεί η ομαλή λειτουργία του συλλόγου με βάση της ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και καθιστούν απαραίτητη τη χρηματοδότηση της εταιρίας.  

Από τη στιγμή δε που τα έσοδα συρρικνώνονται περαιτέρω αντί να αυξάνονται είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η συγκεκριμένη πρακτική είναι απαραίτητο να συνεχιστεί προκειμένου να μην επανέλθουν προβλήματα βιωσιμότητας στο σύλλογο.

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε κλείσει στο ποσό των 3.2 εκατ. ευρώ που αποτελεί μέρος της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας ύψους 5.000.010,00 Ευρώ, που είχε αποφασιστεί από την Γενική Συνέλευση των μετόχων της 04/11/2019.λή λειτουργία του συλλόγου με βάση της ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και καθιστούν απαραίτητη τη χρηματοδότηση της εταιρίας.  

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Γιάννης ΑλαφούζοςποδόσφαιροΠαναθηναϊκόςSuper League 1