Αθλητισμός|07.05.2020 10:15

Οι ομάδες της Premier League ψάχνουν φόρμουλα για να ολοκληρωθεί η σεζόν

Newsroom

Η διάθεση των ανθρώπων της Premier League να ολοκληρώσουν τη σεζόν εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου είναι δεδομένη και έχει εκφραστεί από όλους, όμως μέχρι στιγμής τα εμπόδια που υπάρχουν παραμένουν. Ο διευθύνων σύμβουλός της Άστον Βίλα, Κρίστιαν Πάρσλοου, με δηλώσεις του εξήγησε τις δυσκολίες που υπάρχουν στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης.

«Δεν μπορέσαμε να βρούμε πουθενά τη φόρμουλα για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν. Μου λένε πόσο έντονη είναι η πρόθεση της κυβέρνησης να επιστρέψει το ποδόσφαιρο. Παραμένω στην άποψη ότι πρόκειται να ολοκληρώσουμε αυτή τη σεζόν και είναι το ερώτημα του πότε και πώς και όχι αν...» τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Times».

Οι ομάδες της Premier League έχουν μέχρι στιγμής συζητήσει αρκετά σχέδια με στόχο την επιστροφή στη δράση τον Ιούνιο, και ένα εξ' αυτών είναι και η διεξαγωγή των αγώνων που απομένουν σε «εγκεκριμένους ουδέτερους χώρους». Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει η πρόταση αυτή να περάσει από ψηφοφορία, και απαιτείται να την δεχθούν τουλάχιστον οι 14 από τις 20 ομάδες.

ΑγγλίαPremier LeagueΚορονοϊός