Αθλητισμός|30.05.2020 22:52

Πλάνο επανεκκίνησης για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ- Στο πλευρό της ομάδας η οικογένεια Σαββίδη

Newsroom

Η επικύρωση της παραμονής του ΠΑΟΚ στην Basket League κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ σήμανε και την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη μιας σειράς επαφών με στόχο την προετοιμασία της «επόμενης μέρας» στο μπασκετικό τμήμα του Δικεφάλου.

Όσο αφορά τα διοικητικά, έχει ήδη γίνει μια προεργασία για τον διορισμό διοίκησης με την παρουσία νέων προσώπων στο σχήμα. Η αναζήτηση υποψήφιου ιδιοκτήτη παραμένει προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ όμως για τους επόμενους μήνες τουλάχιστον η ομάδα φαίνεται πως θα πορευτεί με το διοικητικό μοντέλο που γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια.

Στο πλευρό της προσπάθειας του μπασκετικού ΠΑΟΚ να γυρίσει σελίδα θα παραμείνει η οικογένεια Σαββίδη. Χωρίς την στήριξη της είναι  δεδομένο πως η ασπρόμαυρη ΚΑΕ θα ήταν αδύνατο να σταθεί στα πόδια της. Η οικογένεια Σαββίδη έχει συνεισφέρει ως σήμερα με 2,5 εκατ. ευρώ περίπου για το μπάσκετ.

Αυτό που μονοπώλησε τις συζητήσεις των προηγούμενων ημερών μεταξύ παραγόντων του ΠΑΟΚ ήταν το οικονομικό, οι οφειλές και τα ανοίγματα της εταιρείας όπως και η δυνατότητα κάλυψης των προϋποθέσεων συμμετοχής που πλέον θέτει ο ΕΣΑΚΕ.

Στο αγωνιστικό αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές καθώς τα συμβόλαια όλων σχεδόν των παικτών έχουν τελειώσει και  οι πληροφορίες συγκλίνουν πως ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε πλήρη αγωνιστική ανασυγκρότηση.

Ο Τζον Κόρφας, μια παλιά δόξα του μπασκετικού ΠΑΟΚ, ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στην ιστορία του Δικεφάλου είναι πιθανό, εφόσον τελικά το αποφασίσει, να έχει έναν συμβουλευτικό ρόλο σε αγωνιστικά θέματα.

Η ασπρόμαυρη ΚΑΕ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή με την λίστα των υποψηφίων να είναι μεγάλη. Ψηλά σε αυτήν βρίσκεται η περίπτωση του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς αλλά και αυτή του Χάρη Μαρκόπουλου.

ΠΑΟΚBasket Leagueμπάσκετ