Αθλητισμός|02.06.2020 15:51

Περέιρα: «Θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη όσοι ισχυρίζονται πως έχω σχέση με την εταιρεία του VAR»

Newsroom

Ο Μέλο Περέιρα πήρε θέση για τα δημοσιεύματα τα οποία τον εμπλέκουν με την εταιρεία που έφερε το VAR στη Super League και γνωστοποίησε την πρόθεσή του για να κινηθεί νομικά εις βάρος όσων τον δυσφημούν με «κατασκευασμένη συκοφαντία» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής ανέφερε με προσωπική του δήλωση: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα από τον ελληνικό ημερήσιο Τύπο την είδηση περί ύπαρξης καταγγελίας, η οποία εμπλέκει το όνομά μου στη διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος VAR στην Ελλάδα. Η έκπληξή μου αυτή εξελίχθηκε σε αγανάκτηση όταν ενημερώθηκα ότι η ίδια καταγγελία περιλαμβάνει απολύτως ψευδείς και δυσφημιστικές αναφορές περί δήθεν προσωπικής μου σχέσης με εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται διεθνώς στην εφαρμογή του προγράμματος, και η οποία -όπως όλοι γνωρίζουν- επελέγη κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού από το Ελληνικό Δημόσιο ως ανάδοχος του έργου, σε συνεργασία με ελληνική εταιρεία.

Δηλώνω υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι οι εν λόγω ισχυρισμοί είναι ψευδείς και συκοφαντικοί και όσοι τους εφηύραν στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στην προσωπική μου δυσφήμιση. Ουδέποτε είχα, και φυσικά δεν έχω σχέση με οποιαδήποτε εταιρεία, ούτε στην πατρίδα μου, πολύ περισσότερο στην Ελλάδα, ή οπουδήποτε αλλού. Και προφανώς οι εγκέφαλοι αυτής της κατασκευασμένης συκοφαντίας θα κληθούν σύντομα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».

Στο μεταξύ, οι Έλληνες διαιτητές προετοιμάζονται για την επανεκκίνηση της Super League, με την πραγματοποίηση των σεμιναρίων για τις αλλαγές που θα εφαρμοστούν, αλλά και για τη χρήση της γραμμής του οφσάιντ από το VAR. Απευθυνόμενος μάλιστα προς τους διαιτητές, ο Περέιρα είπε: «Να είστε δυνατοί, να πιστεύετε στους εαυτούς σας και να τηρήσετε τον κανονισμό. Μη διστάσετε να πάρετε μη δημοφιλείς αποφάσεις. Είστε οι καλύτεροι και γι' αυτό βρίσκετε στη Superleague. Αποδείξτε ότι αξίζετε να βρίσκεστε εδώ».

ποδόσφαιροδιαιτησίαSuper League 1Βίτορ Μέλο Περέιρα