Αθλητισμός|04.06.2020 22:29

Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Κορωπί αποθέωσαν Δώνη και ποδοσφαιριστές

Newsroom

Με σύνθημα «παίξτε για τη φανέλα», περίπου 30 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην προπόνηση των «πρασίνων» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί και ζήτησαν από τον Γιώργο Δώνη και τους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα για το «τριφύλλι» στους αγώνες των πλέι οφ της Super League. Οι οπαδοί αποθέωσαν τους παίκτες της ομάδας τους και εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για τη διακοπή της συνεργασίας με τον Γιώργο Δώνη.

«Ηρθαμε εδώ για να σας ζητήσουμε να μην παρατήσετε τα πλέι οφ και να τα δώσετε όλα για τη φανέλα, απ’ το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ μέχρι το τέλος. Ξέρουμε ότι έχει δημιουργηθεί αναστάτωση χωρίς να έχετε εσείς την ευθύνη για το θέμα του προπονητή και ότι δεν σας άρεσε η απόλυση του προπονητή, αλλά από τη στιγμή που φοράτε αυτή τη φανέλα πρέπει να δίνετε τα πάντα και να την τιμάτε. Έχετε μπροστά σας ντέρμπι με τους παραδοσιακούς μας αντιπάλους και έχει μεγάλη σημασία να παίξετε για τη φανέλα και για την ιστορία του συλλόγου» είπαν στους ποδοσφαιριστές.

Στη συνέχεια απευθύνθηκαν στον Γιώργο Δώνη: «Κόουτς πρέπει να σου πούμε μπράβο για τη στάση σου, σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο σύλλογο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να ξεχάσει ότι στα δύσκολα ήσουν εκεί και έκανες το καλύτερο που μπορούσες στις συνθήκες που βρήκες. Εμείς ξέρουμε ότι θα κάνεις τα πάντα για την ομάδα μέχρι την τελευταία ημέρα και σου ευχόμαστε καλή τύχη».

Παράλληλα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν διάλογο και με τον Τσάβι Ρόκα, τον οποίο ρώτησαν για την υπόθεση Δώνη. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής τόνισε πως δεν είχε πρόβλημα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, αλλά ήταν απόφαση της διοίκησης. Σε ερώτηση για τον νέο τεχνικό Ντάνι Πογιάτος, απάντησε πως όποια απόφαση κι αν παίρνει για προπονητή ή παίκτες, την παίρνει με μοναδικό γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού.

ΠαναθηναϊκόςΓιώργος ΔώνηςποδόσφαιροΤσάβι Ρόκαοπαδοί