Ποιος κορονοϊός; Mε 20.000 οπαδούς το ντέρμπι Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας!
NewsroomΤη στιγμή που στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, λόγω κορονοϊού, οι αγώνες άρχισαν ξανά χωρίς την παρουσία θεατών, η εικόνα στο κλασικό ντέρμπι του Βελιγραδίου ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα παραπέμπει στο παρελθόν! Το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Παρτίζαν για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Σερβίας, συγκέντρωσε σχεδόν 20.000 οπαδούς στις εξέδρες, όπου υπήρχαν οπαδοί και των δύο ομάδων. Φυσικά όπως σε κάθε μεταξύ τους ματς υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση καθώς πρόκειται για το σέρβικο clasico.
Τελικά τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό πήρε η Παρτίζαν που επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ του Ισραηλινού πρώην άσου του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος σκόραρε στο 58' βάζοντας... φωτιά στο γήπεδο.
Στο γήπεδο, ανάμεσα στους θεατές, βρέθηκε και ο Ιταλός τεχνικός Αντρέα Τρινκιέρι, προπονητής της μπασκετικής Παρτίζαν μαζί με τους παίκτες του και πόσταρε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στα social media. Στο άλλο παιχνίδι, η Βοϊβοντίνα νίκησε 1-0 στην έδρα της Τσουκαρίτσκι και προκρίθηκε στον τελικό.
- Νέα νύχτα έντασης στη Γαλλία: 1.000 συλλήψεις, χημικά και αύρες κατά των διαδηλωτών
- Σφίγγει ο κλοιός και για άλλους διαιτητές για το σκάνδαλο στο μπάσκετ - Ποιοι μπαίνουν στο «μικροσκόπιο»
- Η νέα εμφάνιση από τους «ανθρώπους τυφλοπόντικες» της Νέας Υόρκης και η ομολογία μετά τη σύλληψή τους
- Τι συνέβη τελικά με το νησί που σταμάτησε τον χρόνο; Η αλήθεια πίσω από την αμφιλεγόμενη εκστρατεία