Αθλητισμός|12.06.2020 22:32

Σύσσωμος ο ΠΑΟΚ στο πλευρό του Γιόζιπ Μίσιτς

Newsroom

Σε μια σεζόν στην οποία ξεχώρισε σε βαθμό ανάδειξής του σε MVP από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ο Γιόζιπ Μίσιτς βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα υγείας που τον θέτει εκτός μάχης τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Το πρωί της Παρασκευής (12/6), ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε μέσω ιατρικού δελτίου για την επικείμενη επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί ο Κροάτης λόγω κύστης στη βουβωνική χώρα. Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μίσιτς, με τον Γιώργη Σαββίδη να είναι ο πρώτος που έστειλε δημόσια μήνυμα συμπαράστασης.

«Είμαστε όλοι μαζί σου, να είσαι δυνατός» ανέφερε ο Γ. Σαββίδης στην ανάρτησή του στο Instagram απευθυνόμενος προς τον Μίσιτς, ο οποίος σε λίγες ημέρες κλείνει τα 26 του χρόνια (γεννημένος στις 28 Ιουνίου 1994), ενώ μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα έγινε για δεύτερη φορά πατέρας. Ακολούθησε μήνυμα και του ΠΑΟΚ που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο "Mr Vertical" Γιόζιπ Μίσιτς θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ στέκεται στο πλευρό του Μίσιτς».

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν δρομολογήσει την απόκτηση των δικαιωμάτων του Γιόζιπ Μίσιτς από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον δανεισμό διάρκειας 1,5 έτους να ολοκληρώνεται στα τέλη του μήνα. Υπό διαφορετικές συνθήκες ο ΠΑΟΚ θα συζητούσε για την επέκταση του δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως το πρόβλημα υγείας έθεσε τον Κροάτη εκτός «μάχης».

Το μήνυμα του Μίσιτς

Το βράδυ της Παρασκευής(12/6) και αφού η αποστολή του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το δείπνο της ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, πως υπάρχει για εκείνους ένα μήνυμα από τον Γιόσιπ Μίσιτς. Μέσω ενός βίντεο, ο Κροάτης ευχήθηκε καλή επιτυχία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας «θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα».

T
ΠΑΟΚποδόσφαιροΓιόζιπ ΜίσιτςΓιώργος Σαββίδης