Αθλητισμός|15.06.2020 18:27

«Βόμβα» 120 εκατ. ευρώ ετοιμάζει η Τσέλσι για Κριστιάνο Ρονάλντο!

Newsroom

Με μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη κυκλοφόρησε το ισπανικό περιοδικό «Don Balon» το οποίο καταπιάνεται με το επόμενο βήμα της καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ η Τσέλσι ετοιμάζεται να ρίξει «βόμβα» ύψους 120 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους. Μάλιστα, κομβικό ρόλο (και) σε αυτό το «deal» φέρεται να παίζει ο μεγαλοατζέντης και εκπρόσωπος του CR7, Ζόρζε Μέντες.

Ο Μέντες διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβιτς, ενώ ένθερμος υποστηρικτής αυτής της συμφωνίας φέρεται να είναι και ο προπονητής των «μπλε» Φρανκ Λάμπαρτ. Από την Ιταλία πάντως διαψεύδουν το εν λόγω σενάριο εκφράζοντας τη σιγουριά τους πως ο «CR7» θα κλείσει την καριέρα του στη Γιουβέντους. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι ξεκάθαρο πως παρά τα 35 χρόνια του ο Κριστιάνο παραμένει (μαζί με τον Μέσι) το πιο hot όνομα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Αξίζει άλλωστε να τονιστεί πως στην πιο ακριβή μεταγραφή της καριέρας του -από τη Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ- όταν ακόμη ήταν 24 ετών, δαπανήθηκαν περί τα 100 εκατ. ευρώ για τo deal.

T
T

ΓιουβέντουςΤσέλσιPremier LeagueΚριστιάνο ΡονάλντοποδόσφαιροSerie A