Αθλητισμός|19.06.2020 21:35

Κεραυνοί Μπαλτάκου: «Τηλεοπτικοί παράγοντες είχαν σκοπό να αναβάλλουν τις εκλογές της Super League»

Newsroom

Ο διακεκριμένος νομικός, επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος της ΕΠΑΕ, και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, εξαπέλυσε κεραυνούς μετά τις αρχαιρεσίες της Super League λέγοντας ότι «κάποιοι τηλεοπτικοί παράγοντες επιχείρησαν να αναβάλλουν τις εκλογές της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος».

Με προσωπική του δήλωση, ο πολύπειρος νομικός ρίχνει βόμβα μετά την εκλογή του του Λεωνίδα Μπουτσικάρη στην προεδρία της Λίγκας, υποστηρίζοντας πως κάποιοι επιχείρησαν να αναβάλλουν τη διαδικασία. Ακόμα, ο Τάκης Μπαλτάκος συγχαίρει τον Γιάννη Αλαφούζο και εύχεται καλή επιτυχία στον Λεωνίδα Μπουτσικάρη, στεκόμενος στο ότι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από αρκετά χρόνια.

H δήλωση Μπαλτάκου

Αναλυτικά η δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου: «Χαιρετίζω την επάνοδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στο προσκήνιο των ποδοσφαιρικών δρώμενων, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, αρχής γενομένης με την καταστροφική για το ποδόσφαιρο ανατροπή του Γιώργου Δέδε, το 1997.

Συγχαρητήρια στον κ. Αλαφούζο και ευχές στον κ. Μπουτσικάρη για ευόδωση κάθε ενέργειας του, με σκοπό την ενοποίηση και ομογενοποίηση του χώρου, στα πλαίσια, πάντα, υγιούς και ανόθευτου ανταγωνισμού.

Λυπάμαι, τέλος, για την άστοχη προσπάθεια τηλεοπτικών παραγόντων, που ακούγεται ότι σκοπό είχαν την αναβολή των εκλογών. Μάταιος κόπος. Ξέχασαν το πρώτο δόγμα της Τέχνης του Πολέμου: ‘’Ποτέ μη ξεκινάς μια μάχη που δεν έχεις κερδίσει από πριν’’».

SuperLeagueΤάκης Μπαλτάκος