Νέος πρόεδρος της Super League o Λεωνίδας Μπουτσικάρης
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο νέος πρόεδρος της Superleague, επικρατώντας του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια με ψήφους 8-5 και 1 λευκό.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης είναι ο νέος πρόεδρος της Superleague, επικρατώντας του Αλέξη Κούγια με ψήφους 8-5 και 1 λευκό. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ο επικρατέστερος πριν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Υπέρ του Λεωνίδα Μπουτσικάρη ψήφισαν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Βόλος, ΟΦΗ και Λαμία. Υπέρ του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια ψήφισαν οι ΑΕΛ, Ολυμπιακός, Άρης, Πανιώνιος και Ατρόμητος. Λευκό ψήφισε ο Αστέρας Τρίπολης.
Νωρίτερα, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ο Ολυμπιακός με αίτημά του ζήτησε την προσωρινή παραμονή του Μηνά Λυσάνδρου στην προεδρία της Λίγκας, ωστόσο με ψήφους 8-6 το αίτημα απορρίφθηκε.
Στη συνεδρίαση παρέστη και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζος.
Πολεμικό Ναυτικό: Βίντεο-ντοκουμέντο με τη στιγμή που βυθίζει τη φρεγάτα «Μπουμπουλίνα» στο Αιγαίο
Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Αυτοί είναι οι 49 αγώνες που ερευνώνται για τα στημένα
Αγνοείται από τον Ιούλιο Έλληνας μοναχός στην Τουρκία: Ερώτηση στην τουρκική Βουλή για την τύχη του
Υπόθεση Pizza Fan: Στη δημοσιότητα βίντεο με το παράνομο λογισμικό και το «batcave» του ιδιοκτήτη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




