Σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος στη Ριζούπολη - Αυτοψία του OPEN
NewsroomΟ Ολυμπιακός αντέδρασε έντονα στον ορισμό της Ριζούπολης ως έδρας του τελικού με την ΑΕΚ έχοντας πρόθεση να φτάσει μέχρι και την UEFA. Ωστόσο, η αυτοψία που έκανε το OPEN στην ιστορική έδρα του Απόλλωνα δείχνει ότι το γήπεδο είναι σε καλή κατάσταση, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και εσωτερικά.
Η κάμερα του OPEN μπήκε στο γήπεδο της Ριζούπολης περίπου δύο εβδομάδες πριν από τον τελικό και όπως φαίνεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση καθώς το προηγούμενο διάστημα δεν υπήρξαν αγωνιστικές δραστηριότητες λόγω του κορονοϊού και της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 2, γεγονός που φαίνεται να έχει διατηρήσει σε εξαιρετική κατάσταση τον χλοοτάπητα που δεν έχει χρησιμοποιηθεί τους τελευταίους μήνες.
Επίσης η αυτοψία του OPEN δεν περιορίζεται μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στα αποδυτήρια του γηπέδου της Ριζούπολης τα οποία είναι έτοιμα για να φιλοξενήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
- Νέο έκτακτο από ΕΜΥ: Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Οι «κόκκινες» περιοχές
- Τουλάχιστον 9 νεκροί και 26 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο στην Αττάλεια της Τουρκίας
- Σταμάτησαν οι έρευνες στο εργοστάσιο «Βιολάντα» υπό το φόβο νέας έκρηξης εξαιτίας της μεγάλης διαρροής προπανίου
- Vegans μετά το hype - Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;