Αθλητισμός|11.07.2020 23:34

Απόδραση με νίκη από το Ηράκλειο - Φετφατζίδης και Κουέστα υπέγραψαν το 1-0 του Άρη

Newsroom

Με εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και το γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη από το 14', ο Άρης νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για δεύτερη φορά στα πλέι οφ και ουσιαστικά αγκάλιασε την 5η θέση της Super League

H ομάδα της Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε πάλι με πολλά προβλήματα και ελάχιστους παίκτες στη διάθεση του Μίχαελ Ένινγκ, αλλά όσο είχε δυνάμεις, έβαλε δύσκολα στους Κρητικούς. Πέτυχε ένα όμορφο γκολ με εξαιρετική ανάπτυξη και έχασε ευκαιρίες να πετύχει ένα ακόμα, με τον Ρόουζ και τον Μπρούνο Γκάμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος, αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει και παρέμεινε η μοναδική ομάδα στα πλέι οφ χωρίς νίκη. Στο 50' ο Φιγκεϊρέδο ανατράπηκε από τον Μπαγκαλιάνη, αλλά ο Κουέστα εντυπωσιακά νίκησε τον Βραζιλιάνο από την άσπρη βούλα. Αυτό ήταν το τρίτο πέναλτι που απέκρουσε ο Ισπανός γκολκίπερ στα πλέι οφ (Φορτούνης, Σβιντέρσκι, Φιγκεϊρέδο).

Στο 58' ο Φιγκεϊρέδο αστόχησε ξανά, στο 62' ο Κουέστα νίκησε τον Νέιρα, ενώ στο 77' ο Φιγκεϊρέδο με σουτ τράνταξε το δοκάρι. Στο 81' ο Μαντσίνι έχασε σπάνια ευκαιρία να πετύχει το 0-2 για τον Άρη. Στο 93' ο Φιγκεϊρέδο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι, Μαρινάκης (87' Ζοάο), Κουτρουμπής, Γιαννούλης (87' Μπράουν), Κοροβέσης, Μεγιάδο, Ναμπί (78' Νοικοκυράκης), Στάικος (65' Σεμέντο), Βαζ, Νέιρα, Φιγκεϊρέδο.

ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Κόρχουτ (71' Σόουζα), Ματίγια, Σάσα, Μαρτίνες (80' Μπακούτσης), Μπρούνο Γκάμα, Φετφατζίδης (85' Διαμαντόπουλος), Μαντσίνι.

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 85

2. ΠΑΟΚ 68

3. ΑΕΚ 65

4. Παναθηναϊκός 52

5. Άρης 41

6. ΟΦΗ 36

* Άρης και ΟΦΗ έχουν έναν αγώνα περισσότερο

ΟΦΗSuperLeague1SuperLeagueποδόσφαιροΑρης