Αθλητισμός|20.12.2018 12:38

Super League: Θετικός ο Νταμπίζας για τον Αρμενάκα, περιμένει και τον Δώνη την Κυριακή

Κώστας Γουλής

Όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για το 2018, ρίχνοντας πλέον το βάρος στο σαββατιάτικο (πολύ σημαντικό για τη «μάχη» της 5ης θέσης) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Περιμένοντας βεβαίως (και) την τελική απόφαση της Λίγκας για το αν θα γίνει ή όχι η αγωνιστική, δεδομένης της απόφασης των διαιτητών της Super League να προχωρήσουν σε «απεργία» μετά τη δολοφονική επίθεση της Τετάρτης (19 Δεκεμβρίου) στον διαιτητή Θανάση Τζήλο.

Την ίδια ώρα πάντως, υπάρχουν αρκετά θέματα γύρω απ’ το σχεδιασμό που έχουν μπει στο… θάλαμο αναμονής. Ένα εξ αυτών αφορά τον Πάνο Αρμενάκα και το αν θα του προσφερθεί εντέλει συμβόλαιο απ’ τον Παναθηναϊκό εν όψει Γενάρη. Ο 20χρονος ομογενής winger, πέρασε από το «μικροσκόπιο» του Γιώργου Δώνη για δύο εβδομάδες, συμμετέχοντας στις καθημερινές προπονήσεις και σε ένα φιλικό της ανδρικής ομάδας και στις 7 Δεκεμβρίου αναχώρησε για την Αγγλία, αναμένοντας στο… ακουστικό του την απόφαση των «πράσινων».

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει σχηματίσει θετική άποψη για το νεαρό μεσοεπιθετικό και είναι διατεθειμένος να του προσφέρει συμβόλαιο 2,5 ετών, με πολύ χαμηλές (κι εναρμονισμένες με τις «σφικτές», οικονομικές δυνατότητες του κλαμπ) απολαβές. Κι έχει ζητήσει απ’ την πλευρά του Αρμενάκα να περιμένει λίγες ημέρες ακόμη, για να ενημερωθεί για το πώς θα κινηθεί ο  σύλλογος. Γι’ αυτό άλλωστε κι ο 20χρονος winger, δεν έχει κάνει ακόμη κίνηση για να κλείσει σε κάποια άλλη ομάδα (παρότι είχε πρόταση από σύλλογο της αγγλικής Championship) κι επί του παρόντος συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις στην Αγγλία.

Η οριστική απόφαση για τον Αρμενάκα, θα παρθεί την Κυριακή (23 Δεκεμβρίου) στη σύσκεψη που θα έχει ο Νταμπίζας με τον Δώνη, για τη συνολική αξιολόγηση του πρώτου εξαμήνου της σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι υπέρ της απόκτησης του «μικρού», όμως θέλει να ακούσει αναλυτικά την άποψη του 49χρονου τεχνικού κι εν συνεχεία θα αποφασίσουν από κοινού. Αυτή τη στιγμή πάντως, οι πιθανότητες δείχνουν να γέρνουν υπέρ της (οριστικής) έλευσης του Αρμενάκα στο «τριφύλλι».

ΠαναθηναϊκόςΝίκος ΝταμπίζαςΓιώργος Δώνης