Αθλητισμός|13.07.2020 13:42

Ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Newsroom

Τον Ιταλό Ντάνι Μακέλι που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους διαιτητές στην Ευρώπη, επέλεξε η ΚΕΔ για το σπουδαίο βαθμολογικά παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο 37χρονος Ολλανδός που ανήκει στην κατηγορία elite της UEFA θα έχει στο πλευρό του τους συμπατριώτες του Μάριο Ντικς, Χέσελ Στέεγκστρα, με τον Διαμαντόπουλο 4ο και στο VAR τους Γιόακιμ Κάμφιους και Πολυχρόνη Κωσταρά. Ο Ντάνι Μακέλι είχε διευθύνει και τον αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ πριν από 20 ημέρες περίπου.

Όσο αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια η ΚΕΔ όρισε τον Γιώργο Βρέσκα για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης (15/7, 21.30) με βοηθούς τους Καλαμπόκη, Κωνσταντίνου, 4ο τον Φωτιάδη και στο VAR τους Σιδηρόπουλο, Τσαμούρη. Στην αναμέτρηση ΟΦΗ-Ολυμπιακός (15/7, 21.30) ορίστηκε ο Αριστείδης Βάτσιος, με τους Μ. Δημόπουλο, Πάγκαλο, 4ο τον Μαλούντα και διαιτητές VAR τους Γκορτσίλα, Μωυσιάδη.

ΠΑΟΚδιαιτησίαΑΕΚ