Αθλητισμός|20.12.2018 13:53

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ οργανώνει επιχειρηματικό forum!

Θοδωρής Φελάνης

Την διοργάνωση ενός επιχειρηματικού forum που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο του 2019 προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, στο περιθώριο της εκδήλωσης που έγινε για την παρουσίαση του νέου χορηγού φανέλας της ομάδας(της Watt+Volt).

«Οργανώνουμε ένα επιχειρηματικό forum στο τέλος του Φεβρουαρίου. Έχουμε καλέσει ομιλητές , εκπροσώπους επιχειρήσεων, από τον χώρο της διαφήμισης και του μάρκετινγκ. Έχουν ανταποκριθεί θετικά σε αυτό το κάλεσμα αρκετές εταιρείες. Σε αυτό θα συμμετάσχουν και επιχειρήσεις που έχουν συνεργαστεί με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και θα αναφερθούν στα οφέλη που μπορεί να έχει μια επιχείρηση από την συνεργασία της με έναν αθλητικό οργανισμό.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια με στόχο την ανεύρεση ιδιοκτήτη για την ΚΑΕ , πρέπει όμως να δημιουργήσουμε κι έναν μηχανισμό που θα στοχεύει στην δημιουργία εσόδων κάτι που θα κάνει πιο εύκολο το έργο ενός επενδυτή στο μέλλον». Σε άλλο σημείο ο Πρέλεβιτς είπε χαριτολογώντας : «Αν δεν βρούμε λεφτά αγωνιστικό δεν θα έχουμε».

Το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση χορηγίας της φανέλας έδωσε επίσης ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Watt +Volt, Τάσος Παπαναγιώτου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι καλαθοσφαιριστές Βαγγέλης Μαργαρίτης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Γιάνικ Μορείρα και Ουίλιαμ Χάτσερ.

ΠΑΟΚεπιχειρηματικό φόρουμ