Αθλητισμός|14.07.2020 16:55

Φιόρντφελντ και Κλάτενμπεργκ οι υποψήφιοι αρχιδιαιτητές που πρότεινε η UEFA

Newsroom

Τα ονόματα των Μαρκ Κλάτενμπεργκ και Πέτερ Φιόρντφελντ έπεσαν στο τραπέζι από την UEFA, στη συνάντηση με τους εκπροσώπους του «big 4» ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Μέλο Περέιρα στη θέση του αρχιδιαιτητή της Super League. Πρόκειται για δυο ανθρώπους που έκαναν αξιοπρόσεκτη καριέρα στον χώρο της διαιτησίας, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να ρίχνει τα ονόματά τους στο τραπέζι. Για λογαριασμό του «big-4» στη σημερινή (14/7) συνάντηση έδωσαν το παρών οι Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Αλαφούζος (Παναθηναϊκός) και η κυρία Σουλούκου (Ολυμπιακός).

Ο 45χρονος Μαρκ Κλάντεμπεργκ έχει «γράψει» στην καριέρα του πάνω από 250 παιχνίδια αγγλικού πρωταθλήματος αλλά και 30 αναμετρήσεις σε Παγκόσμια κύπελλα. Το 2019 ήταν επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας στη Σαουδική Αραβία.

Ο 57χρονος Πέτερ Φιόρντφελντ, είχε σημαντική πορεία στα γήπεδα της Σουηδίας ως διαιτητής, έχοντας διαιτητεύσει και 15 παιχνίδια σε Παγκόσμια κύπελλα.

Την τελική απόφαση θα την πάρουν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων σε μυστική ψηφοφορία, αφού πρώτα οι δυο υποψήφιοι αρχιδιαιτητές περάσουν από συνέντευξη μέσω τηλεδιάσκεψης. Η ψηφοφορία αναμένεται να γίνει την Παρασκευή, προκειμένου η ολοκλήρωση της φετινής σεζόν να βρει την ΚΕΔ έτοιμη για την επόμενη.

διαιτησίαποδόσφαιροSuperLeagueBig 4