Αθλητισμός|20.07.2020 15:12

«Αδειάζει» η κυβέρνηση τον Ολυμπιακό για τον συνωστισμό στο «Καραϊσκάκης»

Newsroom

Την δυσαρέσκεια του για το συνωστισμό χιλιάδων φιλάθλων παρά τις νουθεσίες για αποφυγή μαζικών συγκεντρώσεων σε μια περίοδο έξαρσης θετικών κρουσμάτων κορονοϊού παγκοσμίως εξέφρασε ο Στέλιος Πέτσας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην διάρκεια του καθιερωμένου breefing  με δημοσιογράφους ρωτήθηκε για την παρουσία χιλιάδων φιλάθλων του Ολυμπιακού στους πανηγυρισμούς(σε «Γ. Καραϊσκάκης» και Πασαλιμάνι) για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος: «Είναι μια εικόνα η οποία δεν είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε», είπε αρχικά ο κ. Πέτσας https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y18jvtqxp4m&playlistId=v-c4b5h0oejeeh-seκαι πρόσθεσε:

«Όλες τις περιπτώσεις στο παρελθόν που έχουμε δει συγχρωτισμό, έχουμε καταδικάσει τέτοιου είδους φαινόμενα και γι αυτό το λόγο έχουμε πάρει μέτρα περιορισμού τέτοιου είδους εκδηλώσεων με τελευταία την απόφασή μας για την απαγόρευση των πανηγυριών. Δεν είναι η εικόνα που θέλουμε να δίνουμε και αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μας προβληματίσει για το μέλλον Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που έγινε αυτό».

Η απόφαση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να τοποθετήσει έξω από το «Γ.Καραϊσκάκης» μια μεγάλη γιγαντοοθόνη έδωσε το έναυσμα και συνέβαλε σε μια μαζική συγκέντρωση οπαδών δημιουργώντας ανησυχίες υγειονομικής φύσεως.

Στέλιος ΠέτσαςΚορονοϊόςΟλυμπιακόςφιέστα