Αθλητισμός|21.07.2020 16:45

Μήνυσε τον Κώστα Καραπαπά για απειλή το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου

Newsroom

Μήνυση για απειλή κατά της σωματικής του ακεραιότητας κατέθεσε εις βάρος του Κώστα Καραπαπά ο Παναγιώτης Δημητρίου. Όπως αποκάλυψε το sdna.gr, το μέλος του δσ της ΕΠΟ το βράδυ της Δευτέρας, 20 Ιουλίου, δέχθηκε τηλεφωνική κλήση από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζοντας έντονα παράπονα για τους χειρισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας στο θέμα της διεξαγωγής του τελικού αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας. Ο κ. Καραπαπάς, μεταξύ άλλων, είπε στον κ. Δημητρίου σύμφωνα με την καταγγελία του τελευταίου: «Ξεβράκωμα θέλετε έξω από τα σπίτια σας».

Το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ ακολούθως μετέβη σε Αστυνομικό Τμήμα καταγγέλλοντας το περιστατικό και παραδίδοντας στοιχεία όπως τον αριθμό κλήσης προκειμένου να γίνει, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο, η σχετική άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Η μήνυση θα παραπεμφθεί στο τμήμα Αθλητικής Βίας που θα επιληφθεί του θέματος.

«Η απόφαση μετάθεσης της ημερομηνίας του τελικού δεν είναι δική μου υπόθεση αλλά συλλογικά της Επιτροπής. Από τη στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ έστειλε έγγραφο ζητώντας να γίνει εκτός Αττικής το παιχνίδι δημιουργείται ένα θέμα. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να γίνει στο ΟΑΚΑ...», δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη  στον «Metropolis fm» ο κ. Δημητρίου. Όσο για το περιστατικό με τον κ. Καραπαπά, σχολίασε: «Μου έγινε μια τηλεφωνική κλήση από τον κ. Καραπαπά, απειλήθηκα, χρησιμοποίησε μια έκφραση, αυτή είναι η αλήθεια, δεν θα ήθελα όμως να πω κάτι περισσότερο…».

Κώστας ΚαραπαπάςΠαναγιώτης ΔημητρίουΕΠΟΟλυμπιακόςτελικός κυπέλλου