Ολυμπιακός: Επιστολή και καταγγελία στην UEFA για τον τελικό του Κυπέλλου
NewsroomΤους χειρισμούς της ΕΠΟ στο θέμα της διεξαγωγής του τελικού αγώνα Κυπέλλου καταγγέλει ο Ολυμπιακός με επιστολή που έστειλε στην UEFA. Οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά ζητούν την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Ο Ολυμπιακός επιθυμεί την διεξαγωγή του αγώνα το συντομότερο δυνατό κι όχι στα τέλη Αυγούστου ωστόσο ο ίδιος φέρει μεγάλη ευθύνη για το αλαλούμ που έχει δημιουργηθεί με αφορμή τις αντιρρήσεις του στο θέμα επιλογής του γηπέδου της Ριζούπολης.
Ο Ολυμπιακός στην επιστολή που συνέταξε προς την UEFA αναφέρεται στο πρόβλημα που δημιουργεί πιθανή μετάθεση του τελικού για τα τέλη Αυγούστου καθώς συμβόλαια των περισσότερων παικτών ανανεώθηκαν μέχρι το τέλος Ιουλίου. Επίσης ο Ολυμπιακός γράφει πως η μεταγραφική περίοδος για την επόμενη σεζόν ξεκινάει στις 3 Αυγούστου, τονίζοντας πως απειλείται αλλοίωση της διοργάνωσης. Τέλος πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα προβούν και σε άλλες νομικές ενέργειες κατά της ΕΠΟ εάν το ματς δεν διεξαχθεί στην προκαθορισμένη ημερομηνία, δηλαδή την Κυριακή 26 Ιουλίου.
- «Καμίνι» και η Κεντρική Ευρώπη: Η Γερμανία και η Πολωνία προετοιμάζονται για 40αρια - «Λιώνουν» Γαλλία, Βρετανία και Ελβετία
- «Πάνω από τους μισούς αγνοούμενους θα είναι νεκροί» : Μάχη με το χρόνο και τους μετασεισμούς δίνουν οι διασώστες στη Βενεζουέλα
- Σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα από πυροβολισμό στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου - Δίνει μάχη για τη ζωή της
- Φωτιά στη Βοιωτία: Στη μάχη εναέρια μέσα - Εστάλη 112