Αθλητισμός|21.07.2020 17:49

ΠΑΟΚ: Η προετοιμασία στο Πήλιο και τα πρώτα φιλικά για τη νέα σεζόν

Newsroom

Πολύ νωρίς, μόλις στις 30 Ιουλίου θα αρχίσει η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-21, καθώς οι υποχρεώσεις είναι σημαντικές και πολύ κοντά. Μάλιστα η προετοιμασία, δεδομένων των συνθηκών θα πραγματοποιηθεί εντός των συνόρων και συγκεκριμένα στο Πήλιο, όπου η αποστολή του ΠΑΟΚ θα μεταβεί στις 4 Αυγούστου και θα παραμείνει εκεί για μία εβδομάδα.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου, στις 10.00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη ως τις 4 Αυγούστου οπότε και θα μεταβεί στο Πήλιο προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα μίνι στάδιο προετοιμασίας και να δώσει δύο φιλικούς αγώνες. Στις 6 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο και στις 10 Αυγούστου τον Βόλο.

Μετά το ματς με τον Βόλο, ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στο προπονητικό του κέντρο. Για το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την πρώτη επίσημη υποχρέωσή του, στις 25/26 Αυγούστου για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Δικέφαλος βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλων για την πραγματοποίηση άλλων δύο φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

Η κλήρωση για τον ευρωπαϊκό αντίπαλο του ΠΑΟΚ πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου, στη Νιόν της Ελβετίας. Θυμίζουμε πως για την σεζόν 2020-21 ο δεύτερος κι ο τρίτος προκριματικός γύρος του Champions League θα διεξαχθούν με μονά ματς στην έδρα της ομάδας που θα προκύψει στην κλήρωση.

SuperLeagueΠΑΟΚποδόσφαιροChampions LeagueΠήλιο