Αθλητισμός|23.07.2020 18:31

Διαψεύδει κατηγορηματικά τον Καραπαπά η ΕΠΟ

Newsroom

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αντέδρασε άμεσα στους ισχυρισμούς του Γ' Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, σε ραδιοφωνικό σταθμό και διέψευσε κατηγορηματικά τα λεγόμενά του για τον τελικό του Κυπέλλου

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προς αποκατάσταση της αλήθειας μετά τις σημερινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κώστα Καραπαπά, διευκρινίζει ότι:

ΟΥΔΕΠΟΤΕ στη διάρκεια της επικοινωνίας των τελευταίων ημερών, του προέδρου της κ. Ευάγγελου Γραμμένου με στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έγινε αναφορά σε άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων, προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο κ. Γραμμένος, αντιθέτως, με σαφήνεια ξεκαθάρισε ότι η διεξαγωγή του τελικού αποτελεί θέμα της προσεχούς συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, βάσει και της πρόσφατης απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ», αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΕΠΟ.

Ο Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM για τον τελικό του Κυπέλλου, είχε ισχυριστεί πως «επικοινωνήσαμε με τον Γραμμένο και μας είπε ότι έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά δεν μπορώ να τον ορίσω, επειδή δέχομαι πιέσεις. Ποιος είναι αυτός που είναι πιο σημαντικός από τους ποδοσφαιριστές και το επίσημο όργανό τους, από τη FIFA και την UEFA, από την άποψη του Γραμμένου, αν αυτή έχει από τις Αρχές; Είπαμε ότι παίζουμε ΟΑΚΑ και όπου θέλουν, αλλά να γίνουν όλα με μια λογική χρονική σειρά».

ΕΠΟΒαγγέλης Γραμμένοςποδόσφαιρο