Formula1: Προστέθηκαν τρία ακόμη Grand Prix στο πρόγραμμα της φετινής σεζόν
NewsroomΗ πανδημία του κορονοϊού προκάλεσε μεγάλα και σοβαρά προβλήματα παγκοσμίως στις αθλητικές διοργανώσεις. Στην Formula1 έχει ήδη ανακοινωθεί πως είναι αδύνατο να γίνουν φέτος τα Grand Prix σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Μεξικό, ο Καναδάς και η Βραζιλία.
Αντίθετα, στο πρόγραμμα της σεζόν που διανύουμε προστέθηκαν τρεις ακόμη διοργανώσεις με αγώνες σε Νίρμπουργκρινγκ, Ίμολα και Πορτιμάο. Αναλυτικότερα οι αγώνες στο Νίρμπουργκρινγκ θα γίνουν 9-11 Οκτωβρίου. Στην Πορτογαλία (Πορτιμάο) το «ραντεβού» δόθηκε για 23-25 Οκτωβρίου ενώ στην Ίμολα 31 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου.
Εφόσον όλα πάνε η σεζόν θα κλείσει για τη Formula τον Δεκέμβριο με αγώνες σε Μπαχρέιν και Άμπου Ντάμπι εκτός κι αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για προσθήκη επιπλέον χωρών στο καλεντάρι όπως η Μαλαισία ή το Βιετνάμ.
- Η ώρα της κρίσης για άρση ασυλιών των 13 βουλευτών της ΝΔ - Γιατί πήραν… φωτιά τα τηλέφωνα
- Τα μέτρα για να πάρουν τα πάνω τους οι δημοσκοπήσεις, τα τηλεφωνήματα στους γαλάζιους βουλευτές και η υπόγεια αντιπαράθεση Χαριλάου Τρικούπη και Αμαλίας
- Αττική 2045: Άλλος... μισός ΟΑΣΑ για να μη φρακάρει μόνιμα στην κίνηση η πρωτεύουσα - Τι μέτρα λαμβάνονται
- Παράταση της εκεχειρίας μεταξύ Ιράν - ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Τραμπ: Αβέβαιο το μέλλον των συζητήσεων για συμφωνία