Θετικός στον κορονοϊό ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι
NewsroomΘετικός σε τεστ κορονοϊού βρέθηκε και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Τσάβι Ερντάντεθ. Ο Τσάβι έγραψε στα social media πως αισθάνεται καλά ωστόσο ανέφερε πως πρέπει να μπει σε καραντίνα μέχρι οι γιατροί να του επιτρέψουν να επιστρέψει στα καθήκοντά του.
Θυμίζουμε πως ο Τσάβι εργάζεται ως προπονητής στην Αλ Σάαντ, την ομάδα που ολοκλήρωσε ποδοσφαιρικά την καριέρα του. Ο Ισπανός «θρύλος» της Μπαρτσελόνα έγραψε:«Πριν από λίγες μέρες και ακολουθώντας τις οδηγίες, βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Ευτυχώς αισθάνομαι καλά, αλλά πρέπει να μπω σε καραντίνα μέχρι να μου δώσουν το “ok” οι γιατροί για να μπορέσω να επιστρέψω στη ρουτίνα μου και τη δουλειά μου. Μέχρι τότε ο Ντέιβιντ Πρατς θα προπονεί την ομάδα εκ μέρους μου, από το τεχνικό επιτελείο. Να προσέχετε και τα λέμε σύντομα στο γήπεδο» .
Σε εξετάσεις για κορονοϊό υποβλήθηκαν, επίσης, η σύζυγος και τα δυο παιδιά του όμως η οικογένειά του δεν νοσεί, κάτι που σημαίνει πως ο Τσάβι πρέπει να μείνει απομονωμένος κι από την οικογένεια του.
- Πυροβολισμοί στο Μενίδι: Δράστες και κίνητρα ψάχνουν οι Αρχές - Εκτός κινδύνου ο 26χρονος
- Μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία στην Κρήτη: Νέο 112 στην Ιεράπετρα - Οκτώ εγκλωβισμένοι στο Φαράγγι της Σαμαριάς
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Ένιωσα άσχημα γιατί συνέβαλα να έρθουν σε επαφή»
- Άγρια επίθεση σε γυναίκα οδηγό ταξί: Επιβάτης τη δάγκωσε και της έκοψε το αυτί