Συμφωνία ΑΕΚ και Σέλτικ για τη μεταγραφή του Βασίλη Μπάρκα!
NewsroomΣτο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων βρίσκονται η ΑΕΚ με τη Σέλτικ για τη μεταγραφή του Βασίλη Μπάρκα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία προκειμένου ο διεθνής γκολκίπερ να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Σκωτίας. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΠΟΡ FM, το συνολικό ποσό του deal ενδέχεται να φτάσει τα έξι εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους.
Παράλληλα, με την ιστορική σκωτσέζικη ομάδα έχει συμφωνήσει και ο γκολκίπερ της Ενωσης, ο οποίος καλώς εχόντων των πραγμάτων θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Μάλιστα αναμένεται το προσεχές διάστημα, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία στις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων, να ταξιδέψει στη Γλασκόβη προκειμένου να βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.
Η αρχική πρόταση της Σέλτικ ήταν περίπου στα 3,5 εκατ. ευρώ, ενώ επανήλθε με βελτιωμένη προσφορά ύψους 5 εκατ. ευρώ που με τα μπόνους φτάνει τα 6 εκατ. ευρώ.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων