Αθλητισμός|30.07.2020 14:08
Ο Σλούκας στα «κόκκινα», η πρώτη φωτογραφία από την προπόνηση στο ΣΕΦ
NewsroomΟ Κώστας Σλούκας, αποτέλεσε τη μεταγραφική βόμβα του Ολυμπιακού και μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού. Ο 30χρονος διεθνής γκαρντ έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας στην Κωνσταντινούπολη (2015-20) και την Φενερμπαχτσέ επέστρεψε πιο ώριμος και πιο έμπειρος στον Ολυμπιακό για να τον βοηθήσει να επιστρέψει ξανά στην ελίτ της Euroleague και ενθουσίασε τους φιλάθλους.
Ο Σλούκας υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με αποδοχές 5,6 εκατομμυρίων ευρώ και έπιασε ήδη δουλειά για τη νέα σεζόν, όπως αποκάλυψε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, που επέλεξε για καλημέρα στους φιλάθλους της μία φωτογραφία στο twitter με τον Κώστα Σλούκα να προπονείται στο γυμναστήριο του ΣΕΦ, φορώντας για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα.
Διαβάστε ακόμη
- Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
- Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
- Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 14 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες