Αθλητισμός|21.12.2018 20:52

Το κέντρο της Θεσσαλονίκης βάφτηκε... ασπρόμαυρο

Αντώνης Τσακαλέας

Ένας… μικρός χαμός στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη μπουτικ του ΠΑΟΚ με τους ποδοσφαιριστές να υποδέχονται μικρούς και μεγάλους φιλάθλους. Η αναβολή της 15ης αγωνιστικής μετέθεσε το χριστουγεννιάτικο πάρτι που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Κυριακής, το απόγευμα της Παρασκευής, με τους Αντελίνο Βιεϊρίνια, Δημήτρη Πέλκα και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να δίνουν το «παρών» στη μπουτικ των ασπρόμαυρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Αγίας Σοφίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε το αδιαχώρητο, με τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» να παραμένουν για αρκετή ώρα πίσω από τον πάγκο, προκειμένου να φωτογραφηθούν και να μοιράσουν αυτόγραφα σε όλους όσοι έδωσαν το «παρών», ούτως ώστε κανένας φίλος του ΠΑΟΚ, ειδικά οι μικροί, να μην φύγει στεναχωρημένος.  

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και μια... selfie, με τον Πέλκα να αναλαμβάνει καθήκοντα φωτογράφου, έχοντας δίπλα του τους Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ και πίσω του τους φίλους της ομάδας.

Ο Δημήτρης Πέλκας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, αρκέστηκε να πει: «Είναι μεγάλη η χαρά μας να δίνουμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο και ειδικά σε μικρά παιδιά που έρχονται να συναντήσουν τα είδωλά τους. Σίγουρα, μας αρέσει πολύ και ελπίζουμε να τους δίνουμε συνέχεια χαρές. Έχουμε μια πολύ όμορφη ανάμνηση από την χρονιά που έφυγε με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είμαστε πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα και εύχομαι να κάνουμε το νταμπλ και να είμαστε διπλά χαρούμενοι στο τέλος».

Για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, η... εορταστική περίοδος άρχισε από το μεσημέρι, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, η οποία δεν ήταν η τελευταία για το 2018. Το επόμενο ραντεβού στο γήπεδο δόθηκε για τις 30 Δεκεμβρίου, περίπου δέκα ημέρες πριν την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς το 2019 θα ξεκινήσει με την πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις με αντίπαλο την Παναχαϊκή για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΠΑΟΚ