Europa League: Πρόκριση με τριάρες για Κοπεγχάγη και Σαχτάρ!
NewsroomTo Europa League επέστρεψε στη δράση πέντε μήνες μετά το λουκέτο της UEFA εξαιτίας του κορονοϊού και επέστρεψε με χαμόγελα και από τρία γκολ για την Κοπεγχάγη και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, που εξασφάλισαν την πρόκριση στο Final 8 της διοργάνωσης.
Η Κοπεγχάγη είχε εύκολο έργο στο ουδέτερο Πάρκεν στη Γερμανία, καθώς ανέτρεψε γρήγορα την ήττα στην Κωνσταντινούπολη με 1-0 από τη νέα πρωταθλήτρια Τουρκίας Μπασακσεχίρ, νίκησε 3-0 και προκρίθηκε πανηγυρικά για πρώτη φορά στην ιστορία της στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Κάρλος Ζέκα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-ΛΑΣΚ Λιντς (οι Άγγλοι είναι το απόλυτο φαβορί) στις 10 Αυγούστου στην Κολωνία. Δύο γκολ πέτυχε ο Βιντ στο 4' και στο 52', ενώ το 3-0 έκανε ο Φαλκ στο 62'.
Στο ματς της Σαχτάρ με τη Βόλφσμπουργκ στο Ολιμπίνσκι έγινε σπουδαία μάχη. Οι Ουκρανοί που είχαν επικρατήσει 1-2 στο πρώτο παιχνίδι σκόραραν και τα τρία γκολ μετά το 89'!. Δύο γκολ πέτυχε ο Μοράες στο 89' και στο 93' και ένα γκολ ο Σόλομον στο 91'. Οι δύο ομάδες έπαιξαν με 10 παίκτες μετά το 68΄. Οι Ουκρανοί θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βασιλεία (0-3).
- Σοκαριστικό βίντεο από το τραγικό τροχαίο με δυο ανήλικους νεκρούς στη Μυτιλήνη - Η στιγμή που χάνουν τον έλεγχο της μηχανής
- «Μπαμπά, πήρα πτυχίο!»: Η Δήμητρα Παπαδοπούλου πήρε το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία
- Αρρωστημένη υπόθεση στη Γαλλία: Την έβαζε να πίνει ούρα και να τη βιάζουν άντρες - «Σταμάτησα να μετράω στους 487»
- Σπάνια στιγμή: Μετεωρίτης «σβήνει» πέφτοντας σε ηφαίστειο που εκρήγνυται