Αθλητισμός|20.08.2020 10:50
Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Ρούμπεν Σεμέδο
NewsroomΘετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο σε τεστ που του έγινε, προκειμένου να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Σεμέδο απουσίασε από την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού, εξαιτίας ζητήματος που προέκυψε στην πτήση του.
Ο Πορτογάλος στόπερ βρίσκεται ήδη σε απομόνωση και φυσικά δεν θα αγωνιστεί εναντίον της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου.
Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τον τελικό του Κυπέλλου χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Διαβάστε ακόμη
- Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
- Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
- Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
- Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας