Αθλητισμός|24.08.2020 00:55

«Φιλική» νίκη του Ατρόμητου και καμπανάκι για ΑΕΚ ενόψει τελικού

Newsroom

Μια εβδομάδα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ ηττήθηκε σε φιλική αναμέτρηση από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ με 2-1. Η Ενωση προβλημάτισε, όπως και ο κακός αγωνιστικός χώρος του «Σπ. Λούης». Σε ένα φιλικό, που στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον ήταν σε αρκετά καλό ρυθμό, ο Ατρόμητος έφυγε για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια... χαμογελαστός από το ΟΑΚΑ. Δίχως να είναι καλύτεροι οι Περιστεριώτες, ήξεραν πως να εκμεταλλευθούν τα δώρα της Ένωσης. Η αντίδραση των «κιτρινόμαυρων» σχεδόν σε όλα τα κόρνερ του Ατρομήτου, ήταν τραγική, ενώ αυτό συμπληρώθηκε από την αστάθεια του Τσιντώτα.

Η ΑΕΚ είδε τον Ατρόμητο σε τρεις εκτελέσεις κόρνερ, να έχει ένα γκολ στο 16' με την κόντρα πάνω στον Σβάρνα που αιφνιδίασε τον Τσιντώτα, μια κεφαλιά του Ρισβάνη λίγο άουτ και μια κεφαλιά στο δοκάρι από τον Μανούσο! Οι Περιστεριώτες πάντως πιάστηκαν στον ύπνο στην εξέλιξη της φάσης, οπότε η μπάλα βγήκε γρήγορα από την περιοχή της ΑΕΚ και ο Λιβάγια με υποδειγματική κάθετη έβγαλε τον ξεχασμένο Παουλίνιο απέναντι από τον Γιαννιώτη τον οποίο πλάσαρε εύστοχα για το 1-1 στο 26'. Ο Ατρόμητος βρήκε δεύτερο γκολ με εκτέλεση πέναλτι του Ούμπιδες στο 57΄. Το κέρδισε ο Αθανασίου από τον Τσιντώτα.

ΑΕΚ: Τσιντώντας(60΄ Αθανασιάδης), Παουλίνιο(60΄Μπακάκης), Λόπες(70΄Μαχαίρας), Οικόνομου(60΄Τσιγκρίνσκι), Λάτσι(70΄Ινσούα), Σβάρνας(83΄Χνιντ), Κρίστιτσιτς(46΄Μπότος), Σιμόες(70΄ Μάνταλος), Σαμπανάτζοβιτς(60΄Βέρντε), Λιβάγια(78΄ Χριστόπουλος), Ολιβέιρα(46΄ Αλμπάνης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης(46΄Μανδάς), Ρισβάνης(46΄Κιβρακίδης), Γούτας( 46΄Μπουσούλαζιτς), Γκάλο, Τομάσεβιτς(46΄Γιακουμάκης), Νταβιώτης(46΄ Ούμπιδες) , Νάτσος (46΄Στρούγγης), Σάλομον(46΄Αθανασίου) Μανούσος, Αγκάγεφ(46΄ Ραμπέγιο), Βέλλιος (46΄Κωτσόπουλος)

ΑτρόμητοςφιλικόποδόσφαιροΑΕΚ