Αθλητισμός|07.09.2020 20:15

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν ξανά εντυπωσιακή και «σημαδεύει» τη θρυλική Σερένα

Newsroom

Η Μαρία Σάκκαρη λύγισε στα δύο σετ την επικίνδυνη Γιούλια Πουτίντσεβα και πέρασε στον τρίτο γύρο του Western & Southern Open. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της 25χρονης τενίστριας από το Καζακστάν (Νο. 33) με 6-4, 7-6(9) σε 1 ώρα και 44 λεπτά και βλέπει μακριά στη Νέα Υόρκη. Ακόμα και αν το επόμενο εμπόδιό της είναι η θρυλική Σερένα Γουίλιαμς (Νο. 9), που πέρασε από χίλια κύματα μέχρι να λυγίσει τη Αράντσα Ρους (Νο. 72) με 7-6(4), 3-6, 7-6(0).

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Σερένα θα βρει απέναντί της τη Σάκκαρη και είναι βέβαιο ότι η 25χρονη τενίστρια έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη! Κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Πουτίντσεβα, η Μαρία έδειξε χαρακτήρα στο πιο κρίσιμο σημείο, όταν δηλαδή είχε αρχίσει να... δίνει δικαιώματά στην αντίπαλό της.

Τα πράγματα, πάντως, φάνηκαν αρχικά να είναι πιο... απλά για τη Σάκκαρη, αφού πήρε το πρώτο σετ (6-4) με το μπρέικ που σημείωσε στο 5-4 και προηγήθηκε με 3-1 στο δεύτερο. Ένα κακό service game, ωστόσο, ήταν αρκετό για να ξαναμπεί στο παιχνίδι η Πουτίντσεβα και να μείνει όρθια μέχρι το δραματικό τάι μπρέικ. Εκεί η Μαρία χρειάστηκε να σβήσει δύο σετ πόιντ της αντιπάλου της, αλλά το τρίτο ματς πόιντ της ήταν και το... φαρμακερό: με έναν άσο στο 10-9 έκλεισε τον αγώνα.

Μαρία ΣάκκαρηATP Σινσινάτι Western & Southern OpenΤένιςΣερένα Γουίλιαμς