Αθλητισμός|25.07.2019 16:42
Euroleague: «Οριστικά στην Αθήνα το Final Four του 2020»
NewsroomΥστερα από 13 χρόνια, το F4 της Euroleague επιστρέφει στην Ελλάδα. Η διοργανώτρια τα βρήκε σε όλα με την ελληνική κυβέρνηση κι έτσι το μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ, σε ό,τι αφορά στο διασυλλογικό επίπεδο, έρχεται στην πατρίδα μας.
Οπως ανέφερε η ιστοσελίδα eurohoops.net, η διοργανώτρια αρχή της Euroleague ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Βασιλειάδη, ώστε να διεξαχθεί στην Αθήνα το Final Four του 2020!
Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει «κλειδώσει» για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού, όπου οι άνθρωποι της Euroleague είχαν κάνει ήδη τα πρώτα πλάνα για το μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης.
Ετσι, το 2020 η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το τέταρτο Final Four της διοργάνωσης, μετά το ΣΕΦ (1993), την Πυλαία (2000) και το ΟΑΚΑ (2007).
Διαβάστε ακόμη
- Όσα ισχυρίζονται οι γιατροί για τον θάνατο του Μαζωνάκη: «Ήμουν σε πανικό» - «Είχα πάει για φαγητό»
- Προσπάθησαν να φτιάξουν βιολογικά όπλα και βαλλιστικούς πυραύλους μέσω AI - Η έκθεση της Anthropic
- Αγιασμός με... ψύλλους: Τσίμπησαν μαθητές δημοτικού και δασκάλους - Μπήκε λουκέτο μέχρι νεωτέρας
- «Μια Ελλάδα Παρέα» στο OPEN: Μαλέσκου, Ζαρίφη, Βουράκης, Μαλλιαρός θέλουν να φέρουν στην τηλεόραση όσα μας κάνουν να χαμογελάμε